Hocam benim demek istediğimi anlamadınız galiba..Ben diyorum ki niyet kötüyse neylesin mahmut adamların niyeti bizi kendi kafalarındaki gibi göstermekse biz ne desek boş ancak şunu da bilmeliler ki "altın çamura da düşse değerinden bişey kaybetmez." Dünyadaki bütün ülkeler her yönleriyle mükemmel değil bütün ülkelerin değişik özellikleri var tabi bu biraz da mevcut kaynaklarla alakalı...Bizim de elimizde bulunan bor mineralleri Türk kültürü ve Turizm değerlerimizdir.Bizden kimse kakao veya pirinç üretiminde önde ülke olmamızı bekleyemez...Ayrıca bor minerallerini alalade bir maden gibi görmemek lazım gelecek çağın en çok aranan ve ihtiyaç duyulan madeni bor mineralleri olacaktırSömürücü ve emperyalist devletler de bunun farkında ve Türkiye ye çamur atmaya içten yıkmaya çalışıyorlarü

Bu ülkelere göre iran ırak suriye eski çağ ülkesi Türkiye emeklemeye başlamış ağzı süt kokan ülke arap ve Müslüman dünyası ise geleneklerinden ve kültürlerinden kurtulamamış deyim yerindeyse çağdaşlaşamamış ülkeler....Gördünüm zü dünya kamuoyunda oluşturulmak istenen havayı??? Biz bile inanıyoruz bu yalanlara.Bu dayatma sayesinde bu emperyalist devletlerin kirli elleri bu ülkelerin üzerinde....Önce biz gücümüzün ve değerimizin farkında olacağız sonra eliizden geleni yapacağız kıymetimizi ve gücümüzü bilen bilecek bilmeyen ise mecburen haddini bilecek biz alıştık yıllardır bu karalama ve aşağılama kampanyasına....Ama bilmeliler ki Türkiye birçok yönüyle hem çağdaş hem dindar hem vatansever hem bağımsız hem de gelişmiş bir ülkedir.