teşekkürler bot için. 2nci sürümünü dört gözle bekliyorum.
Bu aralar pek zaman bulamadığımdan birde youtube api değişikliği olunca ilgi görmez düşüncesiyle yapmamıştım..
pcnizde dns ayarları olduğu için youtube açılıyor. bulunduğunuz sunucu türkiyede ve herhangi bir dns ayarı olmadığından youtube'a bağlanmıyor. böylece apiye de erişemiyor
Proxy yapmanız gerekmektedir aksi taktirde semih arkadaşımızın dediği gibi dns ayarı olmadan girmez.
Arkadaşım sitenin en altına senin sitenin linki verilmiş. Hemde hiç belli olmayacak şekilde Wordpres
s yazısının kalın olarak işaretlediğim yerine. Eklentiyle gelen birşey mi bu? Eklentiyi kaldırdığımda hala duruyordu, kendim kaldırdım biraz önce farkedip. Sanıyorumki sana yardımcı olman için kullanıcı adı ve şifreyi verdiğimde ekledin izinsiz olarak. Eklenti çalışmamıştı hatta. Eklentiyi kaldırmıştım o gün silip, yaklaşık 1 ay oluyor. Senin yardımcı olma anlayışın bu mu? Herkeze böylemi yardımcı oluyorsun?
<a href="http://tivin.net/">s</a>
eklentinin en eski halinde vardı sonradan değiştirdik ve bağlantılara link eklettirdik isteyen sileceği şekilde. Bu arada şimdi tam olarak okudum yazdığın mesajı , burda binlerce insan dahil oldu konuya kaç kişide böyle birşey yaşanmış sorarsın ondan sonra iftira atarsın kardeş. En eski versiyonda böyle birşey en fazla 1 2 kişide yaşanmıştır anında sürüm değiştirdim konuyu okuyan kişiler farkedecektir sanada yinede teşekür ederim belirtiğin için.
hocam videoları eklemiş gibi görüüyor ama tıklayınca video yok eklemiyor bendeki sorun bu birde resim eklemiyor vidii6 temasını kullanıyorum..?
bunun için temanızın özel alan ayarlarını yapmanız gerekmektedir..