arkadaşın dediği flashguru mesela arka sokaklar 1.bölüm için ayrı , 2.bölüm için ayrı xml gibi mi. yani dizi.xml?id= gibi fonksiyonlar kullanılabiliyormu
her bölüm için ayrı xml olmak zorunda zaten , dizi.xml?id= fonksiyonunu dizi sistemleri için güzel olur fakat yine ayrı xml yapmanız gerekir, siz diorsanizki ben bi xmle sitedeki tum dizilerin videosunu bu id fonksionu olursa tek xmlden halledeyim bu sefer xml boyutu yukselir tek xmlden calsırsınz fakat işler dahada karısır. Genel olarak düşünmem gerektiginden her bölüm için ayrı xml olusması gerekecegine gore ypaldı , dediginiz id olayı egerki xml dosyasını php olarak dokecek bir otomasyon yazılırsa cok guzel olr. dizi_xml.php?id=12 veya dizi_xml.php?id=arkasokaklar1 gibi olur ve veritabanından o idli bilgiler xmle dökülür ve video player. da bunu okur. Otomasyon kısmı size kalmış, ben en evrensel olarak nasıl olur oyle teslim edecegim, ister asp ister php ile xml dökümü yaptırırsnz.Entegrasyon için bikac arkadası onerebilirm fakat bunların entegrasyonunu ben yapmayacagım zaten boyle olsa idi bu satıs olamazdı.
Fakat ilerleyen zamanlarda sitesinde bir destek bölümü acılack, yeni cıkan scriptlerde dizivio modulleri script yazarları uygun görürse olacak.
ek olarak ben hiç bi sistem felan yaptırmayacagım diyenler için de xml olusturmak ki kalıbı belli olan bir xml dosyası zor olmasa gerek.