Sanal pos Modülü eklenmiştir. Şuanlık :
Motoödeme ve garanti bankası vardır. Gün içerisinde Canon un posu eklencektir. Tek yapmanız gereken anlaşmak ve admin panelindeki sanal pos ayarları bölümünde istenilen bölümleri doldurmanız. Scripti aldığınızda tek yapmanız gereken ayar.php de sql bağlantınızı yapmanız ve lisans kodunuzu girmenizdir..
Ayrıca konuyu baltalamak isteyen pyromus haksız çıkmıştır ve forumdan banlanmıştır.
Şu ana kadar karışmak istemedim ama pyromus un haksızlık yaptığı yada satışı baltaladığı için uzaklaştırıldığını hiç sanmıyorum. pyromus un yada senin doğru söylediğini kontrol eden bir mekanizma yok ki pyromus u haksız bulup banlasın. Banlanma sebebi olsa olsa sinirlerine hakim olamayıp sarfettiği bazı sözlerdir.
script senindir yada değildir orası beni ilgilendirmez ama burası bir alışveriş alanı tartışma alanı değil. banlanmış adamın bile arkasından doğruluğuna emin olmadığın bir gerekçeyi insanlara sunarak satış yapıyorsun.
Burada da o kadar çok *********** çıktı ki insanların güvenini kolay kolay kazanamazsın. O yüzden sen kendinden ve yazılımından eminsen cevabını verisin sonra satışına bakarsın.
Zaman herşeyin ilacıdır. Zamanla belli olur kimin doğruyu söyleyip söylemediği.
Not1: Ne olursa olsun script güzel alanada satanada hayırlı olsun...
Not2: Ne seni nede pyromus u tanımam etmem.