Git uzaydan al ama
www.isimtescil.net den alma hatta isimtescilin önünden bile geçme.Orda jenerik domain yada gerçekten kaliteli domain regliyemezsin sen sorgulatırsın onlar hemen senden önce davranır,kendi hesaplarına aktarırlar name.com daki hesapları ve ortak gaspçıları.
Bi konu açmışım hosting şikayet bölümünü okumanı tavsiye ederim.tur.tv aldım ama çaldılar gasp ettiler.
3 gün önce expert.tv bunu sorgulattım kredi kartı limitim yetmedi alamadım ama 1 gün sonra baktım oda gitmiş.
İsterseniz sorgulatabilirsinz.
expert.tv offffff offffffff
sana verecekleri cevapta şu olur ."sayın müşterimiz kaydetmiş olduğunuz domain (dikkat ederseniz kayıt ettiğiniz diyor yani kayıt ettiğiniz halde geri alıyorlar) jenerik bir domain olduğu için kaydınız gerçekleşememiştir.Ödediğiniz ücret hesabınıza geri iade edilecektir.
İşte adamlar böyle gasp ede ede büyük firma, ama küçük insan oldular.
İsimTescil.Net üzerinden yaklaşık 50 tane domain sattım, yaklaşık 10 - 12 adet de jenerik domainim var ve hiçbir şekilde aktivasyon sorunu yaşamadım.
Yalnızca aktivasyon sorunu yaşadığım bir domain vardı,
web.gen.tr uygun göründü, ödemesini yaptım, aktif olmadı. Ticket attım ve sorunu bildirdim, bu domaini kendilerinin de aktif edemediğini, konuyu nic.tr'ye bildirdiklerini, onlardan gelen cevabın ise "
bu alan adı kayıt edilemez" olduğunu söylediler.. Daha sonra nic.tr ile iletişim kurduğumda doğru olduğunu gördüm. Şu anda domain sorgulanamıyor bile.
Kimsenin domainine çöktükleri falan yok. Dilediğiniz şekilde kaydedip satabilirsiniz.
Kolay gelsin.