Hacı abi ortada bir sürü soru işareti var.
Kız 17 yaşında ve bi sapık buna sarkıntılık ediyor. Daha sonra seni mahkemeye veriyor. Bu adamın takıntısı kıza mı sana mı? Eğer kızaysa neden davayı hem kıza hem sana değilde yanlızca sana açıyor? 17 Yaşında bir kızı 24 yaşında bir sapık, bunları yapabilecek kadar ileri giden bir sapık rahatsız ediyor ve bu kızın ailesinin bundan haberi yok?
Adam ortaya delil,kanıt koymadan senden şikayetçi oluyor ve ortada hiçbir halt yokken savcılık adama dokunulmazlık veriyor? Savcı gerçek savcımıymış yoksa bu sizin sapık temizlik firmasının müdürünü savcı falan mı sanıyormuşda dokunulmazlığı bundan mı almış?
Benim bildiğim bir davanın açılabilmesi için, bir soruşturma yapılabilmesi için ortada somut deliller, kanıtlar olması gerekir. Ama ortada bunlardan hiçbirisi yokken senden şikayetçi olunuyor, sen ifade veriyorsun ve üstüne birde adam dokunulmazlık hakkına sahip oluyor? Eğer bu işler böyle yürüyorsa ben kıl olduğum bir adamdan şikayetçi olayım ve dokunulmazlık hakkı alayım sonra gideyim bi yerlerden düşeyim sonra beni bu adam düşürdü diye adamı attırayım içeriye? Valla biraz karışık bi hikaye...