spider58 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çal canın sağolsun

V7 ye başladım ama özel bir sebepten yarım kaldı. V7 daha böyle ağır duracak 6 ya göre

Yapalım tabi millet bayram etsin Ama bu konuda ortak bir yol belirlemeliyiz bence ki insanlar temadan temaya geçerken zorluk çekmesinler.

Mesela şimdiye kadar kucuk_resim adlı özel alanı kullanıyordum ancak bundan sonra dünya standardı olan "thumbnail" e geçtim.

Ayrıca bundan sonraki tüm video temalarımda özellikle diziler için otomatik konu bölümleme, ekran karartma gibi özellikler standart olacak. Popüler videoları da çok yorumlanandan değil çok izlenenden alacak (inşallah tabi).

Ah bir elim değse
V6 da özellik açısında oldukça güzeldi fakat ne biliyim renkler açıkcası pek sıcak gelmedi Biraz sadeleştirsen güzel olucak gibi.Birde reklam düzeninde sanırsam sorun var..Reklamlar temaya tam olarak cuk diye oturmuyor vide 6 da

Küçük resim olarak ben çift if else kullanıyorum birincisi şu 2.9 da çıkan thumbnail özelliği o olmazsa normal thumbu oda yoksa boş bırakıp geçiyorum

Thumbnail yada resim olarak kullanabiliriz.Benim tüm eski temalarda resim olarak vermişim

Manşetleride featured olarak değilde manset olarak verebiliriz

Birde spider anlamadığım bu özel alan isimlerini niye bu kadar uzun yazıoz ki Kısa kısa belirli kelimeler belirleyelim zorlanmasın kimse

Video part olayını özel alanlardan yapmayı düşündüm if elseyle 20 tane gireriz fakat o da cpuyu fena yorar Ya ona preg le bir yöntem bulucaz yada nextpage fonksiyonunu özel alanlara gömmeye çalışıcaz