mvk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de uzun zamandır godaddyden alısverıs yapıyorum su ana kadar hiçbir problem yaşamadım hersey gayet güzel umarım bundan sonra da olmaz problem. Türk firmalarına güvenim yok her an her sey olabilir bu yüzden yabancıdan şaşmıyorum.
Virtuozzo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben de GoDaddy'yi severim ama son zamanlarda bizim Türkticaret gibi GoDaddy'den şikayet edenlerin sayısı da epey artış gösterdi.
Şu adreste de benzer bir konu mevcut.
Özellikle başkalarından satın alınan domainlerde dikkatli olmak gerek...
Başkasından alınan domainler satıcı isterse domaini geri çekebiir hesabına.. 1 hafta süresi vardı yanlış hatırlamıyorsam..Gerçi iş dallanıp budaklanırsa kanıt isteyecektir Godaddy..

Ben onu bunu bilmem.. Bilgileriniz doğru olacak, ödeme yöntemleriniz legal olacak. Sorun yaşadığınız zaman çekinmeden Destek talebinde bulunacaksınız. Unutmayınız ki siz doğru iseniz onların hata yapma(bilerek-bilmeyerek) şansı azalır.. Ama sallapati yaparsanız, kurallara ısrarla uymazsanız kapının önünde bulursunuz kendinizi..İşlemlerde bilmediğiniz yerde yardım istemekten çekinmeyerek konu açabilir, geçmişteki konularda yaşananları gözden geçimek için arama yapabilirsiniz.

Godaddy iç transfer konusu var yapışkan.. Hala transfer nasıl yapılır bilmem ne gibi konular açılıyor.. Demek ki birazcık baştan savmacılık, amansendecilik var.. E bu durumda başınıza gelebilecek kötü şeylere davetiyeleri hazırlamış oluyorsunuz. İşi öğrenene kadar yavaş, sonrasında kademe kademe.. Domain almaya girip de reseller de alan arkadaşlarımız var.. Ticaret yapıyorsunuz, acele etmeyiniz(en azından öğrenene kadar).. Benim ingilizcem süper değildir ama yabancıların tüm panellerini çözebilirim.(Anlayabilirim-İşlemleri gerçekleştirebilirim)..

Turkticaret.net hiçbir zaman hoşuma gitmedi.. Çünkü domaini 5 liraya verirler, herşeyi kısıtlı olur. Panelinize düşene kadar canınız çıkar.. Zira Ok.net de öyle.. Kullandıkları alt yapı aynı.. Sorgularsınız domaini 5,89$ a kaydedeceğim diye, boş da gösterir.. Ödemeyi de yaparsınız.. Hemen gidip başka firmadan kaydedin aynı domaini.. Yeni kaydettiğiniz firmada panelinize şak diye düşerken, ok.net ve turkticarette paranızı geri alabilmek için açtığınız ticketa 2 günde cevap verirler.. Godaddy'e derdinizi düzgün anlatın, zaten ticket açtığınızda ortalama geri dönüş süresini görürsünüz.. Aşırı güvenlik önlemleri vardır..