Yakup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende bu tarz yorumları anlamıyorum. Arsa alıp satacaksan webmaster forumunda ne işin var arkdaşım ? Aylık 1000 lira gelir demiş siteyi satan adam, 25 milyara arsa alsan, üstünede 2 katlı ev çıksan anca kazanırsın bu parayı.

Belki 25,000 lira bu siteye çok olabilir ama, ev alırım arsa alırım böyle şöyle kazanırım gibi yorumlar, bence saçmalıktan öteye geçmiyor. ..
arsa sahibi olanın yada işi yapanın bu forumda yer almayacağı ile ilgili bir kural mı var.oradaki cümlelerin ne anlama geldiğini anlamayı becerememişsin ve saçmalayan kişi sen olmuşsun. sana anlaman için yazayım açıkça, gelirinin 21 katı ile site satıldığını görmedim r10da.gidersin yabancı, parası çok bol birini bulursun,ayrıca site içeriği de adamın tam istediği içeriktir belki verir.gerçekçi olalım burada. isserse satıcı 100 bin e de satar ama alıcısı çıkmaz. ben daha çok alıcı çıkabilmesi için tavsiye verdim arkadaşa. kimsenin satışını engelleme gibi bir niyete sahip değilim. herkesin malı kendine göre çok değerlidir ve değerli olacaktır önemli olan o değeri düzgün ölçüde sunup satabilmek.

bu konuda son mesajımdır.