sikripci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaslar godaddy 10 gun once 2 domain aldim. 1 hafta sonra baktimki. com uzantili domain bosa almislar. diger domaini ise askiya almislar. Hesabi bloke etmisler. Neyse Telefon actim gorustum. Pasaport bilgilerimi kredi karti bilgilerimi istediler. En sonunda hesabi actilar. com uzantili domaini yeniden aldim. diger domain ise gitti uzerine su icitim.

3 yildir bu firma ile calisiyorum. Neden boyle yaptilar. anlamadim 500 domain var. nerde ise hepsi gidecekti.
Ozellikle ingilizce jenerik domani olanlar dikkat etsin. Heran basiniza birsey gelebilir. Godaddy Kendisi acik artirmada satiyor ingilizce jenerik domainleri.
Forever Godaddy... Sizin bilgilerinizde ve ödeme şeklinde, domainin sizin hesabınıza geliş şeklinde problem yoksa, panelde Delete demediyseniz, gelen uyarı maillerini(Icaanla alakalı güncellemeler) takip ettiyseniz pek bir sorun olacağını zannetmiyorum.. Sizin panelinde kuzu gibi yatan domaini alıp da satamaz, silemez.. Çünkü ICAAN var, Dünyanın en çok tercih edilen firması... Siz onların konumunda olsanız bu şekilde müşterinizin hele ki 500 domaini olan müşterinizin hesabından domaini siler, ya da başkasına ihale ile satarmısınız?

Yani mantıklı değil .. Siz kendinize göre haklısınızdır belki.. Ama onlar emin olun ki öyle rastgele iş yapmazlar.. Bu tür riskleri almazlar.