Arkadaşlar benden size tavsiye kremler bu tür şeyler geçiçidir kesinlikle kalıcı etki yapmaz. Nedenmi tecrübe konusuyor denemediğim şey kalmadı geçmiyor. Anlık geçiriyor bunlar bi süre sonra tekrardan cıkıyor sivilceleriniz.
Sivilceden kurtulmanın birtek yolu var Roaccutane adlı bir hap. Bunu tabi kendi kafanıza göre kullanmıyorsunuz. Bulunduğunuz ildeki hastahanenin Cildiye bölümünden bir randevu alıyorsunuz. Kan tahlili yapılıyor ve herhangi bir sorun yoksa Roaccutane ilacı yazılıyor. Sadece yüzde değil tüm vucudunuzdaki sivilceleri söküyor atıyor. Tedavi süreci yaklasık 6 ay sürüyor ve her ay sonu ilac bitiminde doktorunuza gidip kan tahlili yaptırıp testten geçiyorsunuz. Yani herşey kontrol altında oluyor. Çevremdeki birçok arkadaşımın bunu kullanıp tertemiz bir cilde sahip olduğunu gördüm. Benimde birinci ayım doldu hakikaten güzel birşey. Birde kafanızda soru kalmıyor hekim yardımıyla yaptığınız için işlemi.
Evet aynen dediğin gibi şu
Roaccutane... Bu hap gerçekten işe yarıyor arkadaşlarım kullandı uzun bi tedavi süresi var fakat gerçekten ama gerçekten kesin çözüm... Bende gittim doktora tahlil felan derken bana da verdi... Fakat korktuğum için kullanmadım 1 aydır bugün başlıycam diyorum ama bi türlü cesaret edemiyorum. İlac baya etkili olduğu için dudakları kuruyor insanın yüzünün derisi atıyor resmen =) ve kutu içindeki yazıları okuduğumda da baya ürkmüştüm... Öss stresinden sonra kullanmaya başlayacağım inş.