hotmail de inbox a düşürmekte ne sorun var ki zamanında mail spam yaparken 1-2 ayarla
admin@paypal.com dan bile inbox a düşürebiliordum inbox a düşecek şekilde spam mail atmak yasal suçtur ama aynı şey bulk için geçerli değil, her gün sizlere yüzlerce spam mail geliyor ve çoğu bu işte profesyonel bunlarin hiç mi aklı fikri yok ta inbox a düşüremiyorlar bir düşünün
Merhabalar;
Programımıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Mailing ve Spam arasındaki farkı size anlatacak kadar zamanım yok bunun için özür dilerim , yaptığımız işin legal yada illegal durumda olduğunu ve bu işten başımıza geleceğini düşündüğünüz sorunları bize bırakırsanız sevinirim.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz..
Saygılar
Programın devamlılığına asla inanmıyorum.
birde dikkatimi çeken konu şu: 2 bin TL istiyorsun ama 1 hafta garanti veriyorsun? Nasıl oluyor bu?
Kesin konuşmak istemiyorum ama bence parayı çöpe atmaktan başka birşey değil. Umarım gerçekten dediğin gibidir ve ben yanılıyorumdur. Ama az bir şey bu işi biliyorsam verdiğimiz parayı çıkarmak bence mümkün değil.
Merhabalar ;
Konuyu doğru okusaydınız eğer 1 hafta garanti değil ,memnun kalmadığınız taktirde 1 hafta geri ödeme garantisi verdiğimizi anlardınız.
Programı satın alan müşterilerimiz 1-2 gün içinde sizin işi bilip bilmediğinizi açıklığa kavuşturur.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederiz..
Saygılar