madem bilgisayardan anlayan arkadaşlara satıyorsun. O zaman yorumlarıma da değer vereceğinizi düşünüyorum.
1. İlan yanlış MG değil MB. MG diye bir birim çıktıysa bilmiyorum.
2. İşlemci dualcore olabilir. Ama kaç ghz. cache'i kaç mb
3. ram'in mhz'i kaç
bilgisayardan anlayan kişiler bunları ve dahasını öğrenmek ister.
Hayır arkadaşım tam olarak öyle değil. Hp'nin servisleri dolu ama en azından hangi modelin hangi parçasının arıza çıkartma olasılığı olduğunu almadan biliyorsun. Laptop denince işlemcinin yeri bile benim için önemlidir. Sizin, markalar süslüyor püslüyor fiyatı arttırıyor anlayışınız tamamen olmasada büyük ölçüde yanlış. Bir gün çalıştığım firmadan aceleyle çıkmam gerekiyordu. Laptopdaysa bir kurulum vardı ve henüz bitmemişti. Laptopu çantasına koyup çantasının fermuarını kapatmadan 10 dakika kadar yol gittikten sonra, metro durağında havalandırıp 6 dakika kadar çantada yolculuğa devam ettim. Yaklaşık 20 dakikalık yolculuk sonrası, yeterli hava alamayan işlemcisi %90 larda çalışan laptopda hiç bir sıkıntı yoktu. Bu laptopun markası toshibaydı. Bu olayı bir casperla yapmaya kalkışsaydım yolda işlemciyi yakma riskim %80'di. Ekran parlaklığından, monitör görüntü açısından falan hiç bahsetmiyorum bile.
Dünyanın en çok satan markası HP
dünyanın en çok arıza çıkaran markasıda HP
Markaya takılıp kalmayın. elektronik işi şans işidir.
Acer laptopa milyon laf ettiler. Şuan en çok satan 2. marka. ve kalite olarak mükemmel. Şuan acerin 3D laptopunu kullanıyorum çokta memnunum. iyiki HPnin o gösterişli kapağına kanıpta almamışım...