Site adresi: Pm ile verilecek (birkaç tane ****** resim var.)
Site için istenen fiyat: 22.500 TL
Sitenin aylık getirisi: 1.200 TL civarı
* link satarak yada tüm sayfalarda en üstteki 728x90 banner alanını satarak daha fazla kazanç elde edilebilir.
Sitenin açılış tarihi: 4 yıl
Kategori, sitenin içeriği nedir: wallpaper
Günlük hit sayısı, kaynak link: 8k - 10k arası (us+uk+can+de toplamı %50 gibi)
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 4 - Pr2 Alexa 62k
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Evet (sınırlama yok)
Hosting dahil midir: Hayır
Banlı olduğu sponsor var mı: Hayır
Banlı olduğu arama motoru var mı: Hayır
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Dahil.
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Yok,ASP.net ile kendim yazdım.
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..:Yok
sitenin geliri adsense(3,5 yıl) ve imagespacemedia.com (1 yıl-paypal) dandır.
windows vps yada serverda barındırmak gerekir. aylık 400gb kadar trafik harcamaktadır.
script DB sizdir. klasör açtığınızda otomatik o kategori sitede oluşur. klasör içindeki wallpaperları sayfaya dizer.
4 sene önce 3 adet resim/wall sitesi yapmıştım onlardan başarıya ulaşanı. artık eskisi gibi ilgilenemiyorum. başka projelerim var onları hayata geçiriyorum. sermaye olması açısından satıyorum.
elindeki parayı düzenli gelire dönüştürmek isteyenler için idealdir.
Almak isteyen şirket olursa kdv sini vermesi koşulu ile faturada kesebilirim.
lütfen meraktan PM istemeyin, yukarıda yazdıklarım dışında extra bi özelliği yok. almak isteyenlere site adresini PM ile göndereceğim. herkese pm göndermeme hakkımı saklı tutuyorum.
Google performansı :
sitenin eski olmasından sanırım 2 hafta önce açtığım ve içine resim eklediğim 5 kategoride
google.com (google.com.tr değil) da,
kategoriadı+wallpapers
aramalarında ilk 5 sayfa yerleşti. örneğin "ford wallpapers" 2.sayfada.
images.google.com içinde bu yeni eklenen kategorilerde yaklaşık 2 ay içinde iyi yere gelecektir. site altyapısı buna uygun kodlanmıştır. önceden eklediğim kategoriler bu dediğimi doğruluyor.
not: onlinewebstats ve google analytics mevcuttur. toplam 30 kategoride 1500 kadar resim ile bu performansı elde etmiştir. resim adetini ve çeşitliliğini arttırırsanız ileride geliri artacaktır.
imagespacemedia.com MART-2010 kazancı:
adsense kazancı: