1 Adet angel sipariş verilmiş ücreti ödenmiştir.
Teşekkürler, yarın parfüm elinizde olacaktır(BOSS), umarım memnun kalırsınız.
paypalla ödersek kaç $ geliyor ?
8,90$
şuanki parfümüm bitti bitecek..eğer ptt kargo ile gönderirim(3tl) dersen 1 şişe Lacoste alacağım(2 hafta içinde)..Yoksa kargo parfüm parasından fazla geliyor..Bu da her zaman sinirime gitmiştir..
Geçen gün bir müşterinin isteği üzerine PTT ile yolladım, daha önceki yollayışımda almamışlardı kutuyu açtıkları için. Bu sefer hediye paketi yapıp içinde oyuncak araba var dedim. Bir ara hediye paketinin bandı ile oynar gibi oldu ama aldı. Yine bu şekilde şansımı deneyebilirim. Yine bu şekilde kandırabilirsem tabii ki yollarım
erkek için en kalıcı öderdiğiniz koku hangisidir tavsiyenizi bekliyorum ona göre 1 yada 2 tane almayı düşünüyorum teşekkürler
Artık birisine koku önerince kendimi suçlu hissettirenler oluyor, kimisi beğenmiyor, kimisi beğenip bir daha alıyor, arkadaşlarına da alıyor. Herkesin zevki farklıdır ama ben BOSS, Black Code, Rochas'ı öneririm. Tamamen kendi zevkime göre öneriyorum.
Geçenlerde bir müşterimize (r10'dan) dükkanımızda en çok satanlardan biri olan Roma'yı önerdim, beğenmedi oysa benim kullandıklarımdan biriydi. TeHLiqEx'e BOSS önerdim, inşallah yarın dener ve beğenir