Şimdi benim konum deyip sahipleniyorsun..

ben daha önce tekrar yazarak bunu belirtmiştim.. senin açıp sahiplenerek okadar emek verdim, sizinle paylaşıyorum dedigin konuyu, yani bu konuyu sizden daha önce R10'Da paylaşmışlar..

Şimdi bir başkasının önceden açıp paylaşmış oldugu bir konuya neden sahip leniyorsun anlamıyorum. üstüne üstlük birde hömeriyorsun..

Ben şimdi senin bu açmış oldugun konuyu alıp farklı bir sitede, ya da bura BAŞLIK değiştirerek açsam alıntı, ya da çalıntı, bir konuya sahiplik etsem DOĞRUMU olur ?

Zaten ne gelirse ya meraktan gelir ya da meraktan gelir Üstüne basarak söylüyorsun ama haksızsın kardeşim. burada emeğe bakan yok, gördügüm kadarı herkeş icraat peşinde, herkeş normal olarak.. PM ALABİLİRMİYİM + 1 kaç yandaş.. Açmış oldugun konuları takip ediyorum. bir iki gündür, hep başlıklar değişik olarak hep aynı konuları açıyorsun. kendi sitelerine Hayırın yok gelmiş burada ücretli, + emek verdim diye asıl emekçi arkadaşların konusu kısacası çalarak, alıntı yaparak, iyi birşey yaptıgını sanıyorum..

ALEXA üzerinde nekadar, kaç günlük deneyiminiz var. kaç kişinin alexa'sını kaç (K) leri getirdiniz.. 500k 1.00k çokmu zor.. getir bu açmış oldugun konularda 20-30k alexa referansları göster, kanıtla. en başka kendi siten olmak şartıyla. (USTA DİYELİM, SAYGI DUYALIM) şu durumda ben sana tşk edenlerden yana degilim..

çok aldatıcı bir başlık açmışsın.. PM yoluyla vereceginiz 2 adres zaten mevcut r10'da sizden önce açmışlar buyrun
Ayrıca ebesucher.** 3.pm zaten herkeş biliyor... link vermeme gerek yok..

Ben hiç alexa hile taraftarı olmadım.. web sayfam 7/24 açık kendi kendine bugün 128k tr 2.5k. ve hergünde üç aşağı, beş yukarı olarak iyilere geliyor..

ALEXada iyiye gelmek istiyorsanız web siteniz 7/24 açık aktif olsun (elinizden geldigince güncel tutmaya çalışın) yeterlidir...

Bu şekilde milleti dolandıyorsunuz bunu size belirtmek isterim...

Şimdi ben sana iftiramı atıyorum HAYIR, KESİNLİKLE DEĞİL. Seni tanıyormuyum hayır bir alıp veremediğim varmı; hayır ama DOĞRU OL.. + - ne büyültür ne küçültür. örnek olarak: senin yaşın belki 30dur ve burda yenisin (sıfır), burada senden hoşlanmayının yaşı 17 olur repmi jestmidir 1000 olur olgun birisi olmaz. haklı, haksız ayırımı yapmaz, -de verir, +da verir önemli degil bunlar.

BANA BİR ZARARINIZ, FAYDANIZ YOK, ŞU DURUMDA, OLSUNDA İSTEMEM ZATEN, SADECE YALANINIZLA BEN GİBİ DÜŞÜNEN BİR ÇOK KİŞİNİN CANINI SIKTINIZ..