grikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi tabi VPS islami kurallara göremi bölündü, km.de ne yakıyor, kaç basar? bunlarda önemli =)
senin makinada islami kurallar önemli tabi Bizde islama aykırı bir olay yapmayan sayılı firmalardanız dimi burakcım.. Taş attın ama şunu belirtmek isterim yine senin teknoloji canavarı da yeri geldiğinde yetmeyebilir. Bunun örneğini bizzat yurtdışı bir sunucuda yaşadım Tabi senin gibi yurtiçinde canavar toplayamıyoruz biz

CTRLShift adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Beyfendi Maxiqeyik biraz aşşağıda teşekkürler ilginize.
Yanlış anlamayın taşı size değil onun bana

grikare adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şöyle anlatayım öyleyse;

Projenizin gereksinimlerini belirleyip buna uygun şekilde kaynakları olan bir VPS(ler) oluşturmanız durumunda istediğiniz her işi yapabilirsiniz. Bu yeri geldiğinde altyapı maliyetlerinizi de gözle görülür şekilde düşürebilir. Değişik senaryolar üretebilirsiniz..

Yukarda sunucu barındırma / kiralamayla ilgili de bir kaç bilgi vermiştim zaten aşağı yukarı işten anlayan herkes size aynı şeyleri söyleyecektir.

Ek olarak, sunucu alırsam VPS'te oluşturacağım demişsiniz, kullanacağınız işlemcinin Intel VT teknolojisine sahip olması faydanıza olacaktır, bu listeye http://ark.intel.com/VTList.aspx adresinden ulaşabilirsiniz.
Zaten Burak bey konuyu burda da özetlemiş.

SayfaNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ince bir espri, +1
ince espri diyerek Engin bey'de olayı özetlemiş

SAYGILAR SEVGİLER..