arkadaşlar bu vesileyle bende 1 soru sormak isterim ziraat bankası güvenirliği nasıl acaba internet ortamı sanal alışverişler için bende başvuruyp kredi kartı almayı düşünüyorum yanılmıyorsam bundan 5 6 yıl kadar önce bir kulak şahidi olduğum olayı anlatayım

gaziantepte alışveriş için gitmiştim bir internet cafeye girdim kulaklığı kulağımda takılıydı ama müzik bitmişti 1 masa ötedeki 2 genç konuşuyorlardı abi şu marketlerin kredi kartı siliplerini çöpe atıyorlar bi site buldum bu sliplerdeki kart numarasını isim soy ismi son kulanım tarihini yazıyorum tık alışveriş yapıyorum böyle tam 750 tlkik harcama yaptım diyordu yanındaki çocuk ise o nasıl oluyor öyle kredi kartlarının arkasında 3 haneli güvenlik kodunu nasıl çözüyorsun peki dedi gerek yokki abi diğer bankalar olmuyor ama ziraat bankasının 3 haneli kodu ne olursa olsun 000 yazdımmı tutuyor diyordu

bu olay üzerine şikayet edicektim onları düşündüm madem kulak şahidi oldum ihbar neticesinde olurda benide çetecilikle suçllar diye diye karışmadım olaya odur budur üzerinden 5 6 yıl geçti acaba halen güvenlikleri böyle düşükmü ziraat bankasının bankayı karalamak gibi bir niyetim yok bilen ve kullanan varsa bende başvuracağım