mavi72 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bir futbolcu topu oyun kuralları içinde istediği şekilde tutar.yazdığın yazı tarafsız değil tarafsız olsaydın konu başlığında keitanin isminide yazardın.bizde galatasaray camiasının artık keitaya kayıtsız kalmamasını temenni ediyoruz.

bülent tulunun yazısının bir kısmı :

Galatasaray'ın bütün kritik maçlarında komik goller yiyen ve hem Avrupa'da hem de Türkiye'de bütün kupalara veda etmesine neden olan Leo Franco, bu sene Galatasaray'ı yakmıştır. 90+1'de Fenerbahçe kalecisinin kurtardığı top ile Leo Franco'nun yedigi golü karşılaştırın.
Biz kalecileri karşılaştırmıyoruz dikkat edersen. Volkan'ın iyi bir kaleci olduğunu söyledik zaten. Volkan'ın yaptığı doğru mu yanlış mı onu tartışıyoruz.Yukardaki yazıyı okumadan yazıyorsun herhalde, eğer iyice okursan Keita'nın adı da geçiyor zaten. Ben şahsen Keita ve Dos Santos'un hareketlerinin ceza gerektireceğini sanmıyorum. Dos Santos'u koymamın sebebi de budur zaten. Geçen hafta Keita'ya yüklenenler anlasınlar diye koydum. Ona lafımız yok da Volkan'ın yaptığı harekete TFF tarafından olmasa dahi Fenerbahçe camiası tarafından bir ceza verilmesi tarafındayım.