KeWeLL19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mevcut yabancılar özellikle biz kalın dediğimiz halde onlar gitmezse gs zaten fazla adam almayacak bunu açıklamışlardı da.Yerliler için aynı şeyi düşünmüyorum şuan medyada ortaya atılan bir konu var yerlilerin etkisizleştirilmesi küstürülmesi tarzında bir olay buna katılanlardanım sene başı böylemiydi bu takım tamam kewell baros sakatlığı dengeyi bozdu da bukadar tüm takım mı etkilenir orta sahada bile iş yok.Francoyu sene başından beri eleştirdik 1 top kurtarmışlığı ekstra bir katkısını görmedik onun gitmesi kaçınılmaz zaten karısı kalcamda dese bedava oynayalımda dese tutmazlar ben yine tekrarlıyorum bu takım ilk 2 de bitiremezse bence transfer bile yapmasın sadece giden olursa ona göre ayar versin yabancı kaleci hele sakın almasın.uefa ve lig için gerek yok.
Açıkçası şu anda lig için yerli ve ya yabancı farketmez bir stoper(Servet Çetin'in yerine) birde sağlam orta saha alınmalı.Bu takviyeler hem Avrupa için de iyi olacaktır.Az önce söylediğim gibi ofansif bir oyun tarzımız var ve kapanan takımlara karşı orta saha zayıflığımızdan dolayı oyunu açamıyoruz.Ortada şöyle kanatları iyi besleyebilecek.oyunu anında açabilecek bir orta saha olsa fena mı olur?Yanlış anlama lüks olsun diye değil gerçekten ihtiyaç olduğu için söylüyorum.Gerçekten çok ihtiyaç var.Çünkü rakip ortadan geldi mi resmen kitleniyoruz.

Yerli oyuncuların küstürülmesi konusu belki bir yere kadar doğrudur.Ben şu açıdan bakıyorum.Takımda bir takım eksiklikler vardı.Daha sonra gelen bu yabancılar bir yerleri onarmaya çalıştı ve yerli oyuncuların eksikleri daha da göze battı.Aslında olay top oynamamaktan ibaret.Yerli bir oyuncu top oynasa kimse sesini çıkarmaz illa da yabancı oyuncu demez.Ama şimdi Neill dolduruyor,Jo kafayla indiriyor,Keita koşuyor korner çizgisinin oradan ceza sahasına giriyor dışarı çıkarıyor,içerde Baros bomboş,Mehmet Topal orta mı yapacak derken top kaptırılıyor kontra yeniyor ve ya dağlara taşlara vuruyor.Hep Mehmet üzerinden örnek veriyorum fakat genel olarak böyle.Şimdi burada Mehmet bir zahmet küssünAynı şekilde Mustafa Sarp da öyle.Çatır çatır geliyorsun tak bir hata yapıyorlar geçmiş olsun.He belki diğer yerli oyuncular için de öyle diyeceksin ama bence değil(bkz:Sabri)