OfisTech adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

Bende bu pozisyonda Alex'in sırtında patlayan su peti için Federasyonun kayıtsız kalmamasın istiyorum Kadıköy'de adama dokunmayan 20cm yanına düşen pet için 3 maç kapanıyorsa sahamız bu stadın en az 6 maç kapanması lazım.
+
Volkan ne yapmış yahu bu kadar büyütüyorsunuz? Önce kendi kalecinize kızın 35m gelen o topu 2 eliyle tutamadı diye.
Buna zaten ceza gelecek arkadaş daha çok atlanacağını düşündüğünden diğer pozisyonları söylemiş ama santos ve keita konusu asla cezalandırılabilecek argumanlara sahip değil adam der o an rahatsızdım kimseye kastım yok gelde kanıtla tek resim 2 side galiba haliyle kanıt yok.Volkanda tahrik var daha ne olsun federasyonu ilgilendiren ceza alması gereken birşey değil tabi ki onu arkadaş söylemiş ama senin dediğin kadar da ne büyütüyorsunuz dencek birşeyde değil sonuçta öndesin stadda sorun yok sahada sorun yok ne gerek var vücudunun gereksiz uzuvlarını olaya sokuyorsun elinle ayağınla kes işte topu dimi bence gereksiz hareketti ben sadece franco için alay ederek gülüyorum o açıdan hoşuma gitti pozisyon yalan yok

Stad kapanıcak bir durum yok yanlız 1 tane atılmış atan kişi de polis tarafından tespit edilmiş artık istediğimiz sistem oturacak stadlarda sanırım bu tip 1-2 yada ufak gruplar tarafından yapılan hareketler anında tespit edilip kişiler cezalandırılcak tabi ki gs ye zararı olur ama tek 1 şey için gs nin sahası kapanmaz yoksa her maça rakip takım 5 kişiyi sokar para verip o 5 kişi sahaya bişiler atar sahası kapanır takımın bizim milletimiz bilirsin hemen koz olarak kullanıp tekrarlar durumu.O geçen maçı diyorsanda orda tek sahaya atılan su değildi hakemin kafasıda yarılmıştı yanlış hatırlamıyorsam başka olaylarda olmuştu tam anımsamıyorum ondan yanlış birşey demiyeyimde bu maç fener ile gs arasındaki derbiler arasında ki en sessiz gürültüsüz maçtı hem saha içi hem tribün olarak.