Eyvallah kardeş senle sorunum yok zaten. sen kendin söylesene kardeş ben kendim demedim mi vazgeçtim satmıyorum diye? dolandırdım mı sizi bu ne aptalca bi olaydır yahu. arkadaş içmiş heralde!

TugaySena33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
evet hocam kopek lazım sızede anlattıgım gıbı ben kendıme ıstemıyorum sadece ve sadece kardesım ıcın ıstıyorum bu olayıda konusmustuk 3 odeme gelecektı dıyorsun ? 2 arkadaş ılede konustum 2sıde kopeklerı aldıgımda parayı vereyım demıs kabul etmıssın ıtradene bırsey demıyorum 5 ıtraden var bu forumda cok dolandırıcılık oldu sana da soledıgım gıbı ben her ıs yaptıgım adamlar ıle gorusurum nasıl sağlam mı değil mi diye konu kurallarını okur isen kargoyu gonderecek adam degıl parayı gonderecek adama bıle dıkkat edeceksın..Bu konuda ben cok tıtızımdır hocam paypal yuzunden cogu kısının bası yanmıstır duymuslugun var ıse onun ıcın ben alısverıs yapacagım adamı cok ıyı secerım
kım alısverıs yapmıs
kımlerler arkadaş
kac kısı ıtrader vermıs ne yonde verılmıs suana kadar ne alısverıs kımlerle yapmıs
bunları ogrenmem lazım 100 tl benım ıcın cok onemlı bır paradır...Sizede dedıgım gıbı ben alısverısımde dogru durust calısırım arkadaş evet ayagım kırıldı bunuda sıze ıspatlayabılırım yarın hastane ye gideceğim kontrol için ıstersenız recete + aldıgım ılaclar hepsının resmını cekıp koyabılırım size de ve tum alışveriş yaptıgım arkadaşlara soledıgım gıbı alısverıs yaptıgım arkadaşı cok ıyı tanımam lazım he parayı gondermısım kopegı veya baska bır elektronık olsun baska bırsey olsun urunumu gondermez hıc onemlı degıl karakol hemen karsımızda 3 dk lık yol gıderım sıkayetımde bulunurum sorun oradan kalkar ozaman hakkarı unıversıtesıde olsa dıyarbakırda olsa adamı heryerden alır gotururler tabı bole bır durumla karsılasmadık cok sukur suana kadar Allah (c.c) yanımızda oldugu surecede karsılasmayız hocam msndede konustuk kopekte ıstemıyorum baska bırseyde msnde dedıgınız gıbı kopek bakım evıne bagıslayacagım bence en ıyısını yaparsınız hersey ıcın tesekkurler Allaha emanet olun ve konu kapansın tartısacak bır durumda yok arkadaşlar sakın olun