Webscripti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mydoom lisansınız onaylanmıştır..

pyromus neden çekememezlik ediyorsun ki ? dediğin scriptte 13 table var bunda tam 50 tane var sence az gelişmişlik mi ? dediğin script yonja clone u bu scriptle ne alakası var? Scripttin sınırsız lisanslı olarak birine satışını yaptırdım ve kendisi kayboldu. Lisanslarımı kayboldu ? Onun sattığı lisansların hepsine ben tekrardan lisanslarını verdim. O ortadan kaybolsada scriptimi sattığı için lisansları benim tarafımdan devam ediyor. Ben sadece script satıyorum gördüğün gibi vaadlerde bulunmuyorum. Alan alır almayan almaz diye..

Ayrıca sen arkadaşlık scriptti satan birisin ben gelip senin arkadaşlık konunda nasıl bir arkadaşlık sitesi mailleri inboxa yollatmıyor, msn daveti yok, oto mesaj yok v.s. gibi şeyler yazmazken sen neden böyle işler yapıyorsun? İster inan ister inanma bu script tam 112 tane lisans vermiştir. Scripttin yazılımcısı benim a'dan z'ye kadar. Bir başkasıda aynı şekilde yapmış olabilir bu benim hakkım olmadığını göstermez. Ha eğer senin değil diyorsan onun diyorsa gelsin ücretsiz veya ücretli biçimde benim konumda satsın scriptini. Ama atıp tutmayın asılsız suçlama yapmayın.. eğer verebiliyorsan ver konumda linki scriptti buyur indir de olsun bitsin.. Ama lütfen asılsız konuşmayalım.

Asılsız suçlamadan ötürü Şikayetim : https://www.r10.net/sikayetim-var/599...ayetciyim.html

Daha önceden kocaxx dan scripti alıpda yeni versiyonu indirmeyen kaldıysa lütfen www.webscripti.com a üye olsun ve yeni versiyonunu ücretsiz bir biçimde istesin.

Biz Farklıyız : Toplu mesajın maillerinde %100 gelen kutusuna düşme, Otomatik anket cevaplama, online gösterme, msn daveti, randevu daveti, ayrıntılı toplu mesaj ve bir çok farklı özellik. Paranızı savurmayın 112 lisans satmış scripti alın.
Boş boş konuşma kanıtla madem ilk yazan sensin script %100 sana ait ? Benim scriptim noterden onaylı. Ayrıca ilk ben yazdım benzeri bir ürün görülmüyor piyasada. Varsa hackleyen kaçak kullanan wareze yayan anasından emdiği sütü burnundan getiriririm. O kadar da iddialıyım. Senin scriptin warezde bir sürü mevcut ? Burda nârâlar atacağına korusana scriptini ? Ben olsam çoktan bütün sitelere dava mı açmıştım.

Ben bu scripti Erkan Aykaç yazdı ve 2005 de yazdı diyorum. Bunu kanıtlarım.

İyi valla warezden al editle millete sağlam diye sat. Ben senin kodlama bildiğinden bile şüheliyim. nasıl böyle büyük trafikleri kaldıracağını iddia ediyosun ona da şaşırıyorum.

Ben senin scriptine laf atmıyorum ki. Zaten senin bir scriptin yok ortada. Scriptin özellikleri ile de sorunum yok. Önce dürüst olun adam olun sonra çıkın ticaret yapın.

Sen çıkıp beni şikayet ettin ya. Ya bana kanıtlıycaksın telif hakkının sana ait olduğunu yada seni rezil edicem bu foruma. En kısa zamanda cevap bekliyorum