Arkaşlar bu kin ve nefret nedir ,Allah aşkına hiçmi vicdanınız yok.Bugün gittigidiyordaki bütün ilanlarım saçma sapan şikayetler üzerine silindi.Okadar para veriyoruz hadi ona acımıyorsunuz,bari emeklerime acıyın beklediğim zamana acıyın.

Burda çok çok ünlü herkesin tanıdığı bir şahıs ilanıma teklif vermişti.İlanda toplu halde domain satışı yapıyordum.Çoğu kişide böyle yapıyor.İlanda domainlerin fiyatları yazılmış hemenal ile satışı yapılacak.Ama bizim uyanık çok meşhur domainci teklif vermiş.Arkadaşa mesaj attım "domainlerin toplu yada tek tek satılacağını bu yüzden teklif vermeyiniz.İlandada belirttiğim gibi almak istediğinizi özel mesaj olarak belirtin,adınıza hemenal açarım.Teklifinizi iptal edeceğim,lütfen kusura bakmayın.Tekrar kusura bakmayın" diye mesaj attım.

Ama malesef bizim domainci nekadar ilanım varsa hepsinden bir kurusur bulup şikayet etmiş.İlanların hepsi silindi.

Gittigidiyor, doğru veya yanlış en ufak şikayette ilan siliniyor.
Eminim bu mesajıda okuyacaksın.Sana şunu diyim ,bu kafayla ne adam olursun nede karnını doyurursun ömrünü bu işe versen bile birşey elde edemezsin ,buzamana kadar etmediğin gibi.