Mp3SouL; öncelikle bilgi için teşekkürler. Bence çok fazla kişi için yararlı bir bilgi olacaktır. Ama kullanırken dikkatli olunması gerekiyor.

ozkaan; kolayca iptal etmekten bahsederken "Güvenlik" seçeneklerinden mi bahsediyorsunuz?

Şimdi biraz denemeler yaptım. Klasörü şifreleyip paylaşımdan başka bir bilgisayara attım. Ama nedense açıldı =) Ben Win7'de yapıp XP'ye attım. Daha sonra XP'de şifreleyip paylaşımdan başka bir bilgisayara almaya çalıştık izin vermedi. Biraz daha üstünde testler yapmak daha ayrıntılı bilgi vermek lazım =)

Bir de şifreleme işleminin yararlı olması için dosya açmak istenince şifre sorulması gerekiyor. Çünkü en çok bunu soruyorlar. Yani kendi bilgisayar ve oturumlarını değiştirmeden, o bilgisayardaki bir dosya veya klasörün şifre sorarak açılmasını istiyorlar. Ortak kullanılan bir bilgisayar mesela. Eğer Windows'un öyle bir şifreleme özelliği olsa daha güzel olurdu. Ama bunu yapan programlar var. Dolayısıyla ek program gerekiyor. Yada Winrar. Ama Winrar'da da arşivleme-tekrar açma işlemleri gerekiyor. Bu da biraz yoruyor.