Sahibi olmadığım bir site hakkında böylesine tartışma ortamına girmeyi istemezdim fakat başımdan geçen olaylar pişmiş tavuğun başına gelmediği için haksızlığa tahammül edemiyorum kusurumu mağdur görsün arkadaşlar. Şunuda belirtmek lazım videolar.org un hedeflerini ve videolar.net le rekabet edemeyecek düzeyde olduğunu belirtmiştir. Arkadaşımız DomainTicaret i bu sözlerinden dolayı doğruları söylediğinden dolayıda tebrik etmek lazım.
Bak arkadaşım, konuştukça herşeyi birbirine karıştırıyorsun. Videolar.net ile bir ilişkin olmasa videolar.org un daha tasarımı siteye atıldığı ilk gün hemde tasarım henüz bitmemiş ve düzenli çalışmazken nasıl farkedecektin. Porttakal ile videolar.net in tasarımcısının aynı olduğuna hangisinin önce yapıldığına kadar bilgi veriyor üstünede siteyle bir alakan olmadığını iddaa etmek gibi komik bir şey söylüyorsun.
Artı olarak açtığın konuda çelişkilerle dolusun. Sanki bu tür olayları yazmak için genel bir konu açmış gibi davranıyorsun. Fakat bir sitenin çaresizce savunulucuğunu yapman diğerini karalamak için gösterdiğin üstün gayret hemde canla başla bunu yapman asıl niyetini gösteriyor zaten.
Ben bir önceki mesjımda Videolar.org rekabet edemez senin sitenle ( veya yardım etmeye karar verdiğin site işte her neyse ) demedim. Rekabet edebilecek bir hırsım yok, en önemlisi zamanım yok diğer işlerimden dolayı dedim. Yaptığınız haksız itham neticesinde düştüğünüz duruma ve alttaki mesaja içerleyeceğinizi düşünerek size bir jest yapmak istedim sadece. ve samimi olarak ta söylüyorum savunduğun site ile ilgilide (inşallah başarılı olurlar. Sağlam bir proje falan gibilerinden) içtenlikle iyi dileklerde bulundum.
videolar.org , daha kaliteli değilmi ya , alexa pagerank falan..
Fakat bunu bile çok uslupsuz bir şekilde karşıladınız. Videolar.org 5 yaşında ve bugüne kadar sürekli olarak basitde olsa kendine özgün bir yapıyla videolar konusunda faaliyet göstermiş bir sitedir. Ve candan savunuculuğunu yaptığın site ile isterse her konuda açık ara farkla rekabet eder.
Ben sana sadece iyi yaklaşarak konuyu karşılıklı kırıcılıktan uzaklaştırmaya çalıştım. Fakat senin bi aferin demediğin kalmış.
Fakat gerçekten artık haddini aşıyorsun. Demogoji yapıp durma, koy benzerlikleri ortaya videolar.net vidivodoya mı daha çok benziyor videolar.org a mı herkese ispatla. İyi niyetle yazılan bir mesaja bile çarpıtarak cevap veriyorsun. Şu ana kadar tüm mesajlarımda siz diye hitap ettim. Fakat karşılık olarak yazdığın mesajlar çok çirkin. Bak arkadaşım içindeki bir hırsa kapılarak, veya başka bir amaçla (Bu amme hizmetide olabilir) iftira atmak haramdır.
Ben sana belgeli konuştum ilk mesajımı bi daha incele anlayamadıysan.
Videolar.net in Vidivodo.com a benzeyişini göremeyip videolar.org ile videolar.net arasında benzerliği şıp diye buluyorsun. Ondan sonrada siteyle bir alakam yok sadece amme hizmeti veriyorum gibi komik ifadeler kullanıyorsun. Sende yedin mi hesabı oluyor yani.
Desenki ; haklısın o sitede biraz ona benzemiş fakat keşke bu tip benzerlikler olmasa (sitelerin bu kadarcık birbirine benzememeside imkansız gerçide)
O zaman derimki haklısın keşke daha özgün projeler çıksa ortaya. Fakat senin açtığın konu başlığına bak bi. Baştan sona art niyetlisin arkadaşım.
Yeter artık sıktı bu saçmalık. Moderatörlerde bi el atsa artık mesnetsiz iddaalarla uzadıkça uzadı bu mesele.