bu mybb destek forumlarında olan bir seo modülümü acaba ?
En son kullandığımda konu-izmirde-senlik.htm şeklinde çıkan bir modül vardı.
ne varki bu modül türkçe karakterde hata veriyordu ve mozilla ile firefoxda hatasız gibi gözüksede ie'de türkçe karakter hatası veriyordu.bende kaldırıp eski seo aracını kullandim.
ve şuan url ler şu şekilde çıkıyor ; avatar-Imza-Istekleriniz-t-860.html
amma velakin bunda sitemap sorunu var site mapı çalışmıyor sitemap sadece showthread.php leri okuyor.
şimdi sizin anlattığınız sitemap konusunda ne derece çalışıyor bilmiyorum.ayrıca seo uzantılarında ne şekilde çıkıyor merak ediyorum.ve mybb destek sitelerinde verilen ve memnun kalmadığım seo modülü gibi geldi bana screenshotlardan.bu o mu değilmi acaba bir bilgi verirseniz sevinirim.
Sitemap mybb nin kanayan yaralarından biridir.ne varki şu ana kadar seo ve türkçe karakter destekli düzgün çalışan bir sitemap piyasada yoktur.türkiye'deki genel mybb kullananların sıkıntısıdır bu kimsede şu ana kadar bir çözüm getiremedi malesef.
zart zurt eklentiler çıkıyor habire en gereksizlerinden halbuki ;
seo
sitemap
editör
optimizasyon
bunlar bir forum sisteminin ihtiyacı olduğu en önemli kavramlar.
ne yazıkki seo uzantılarım konusunda şuan memnunda olsam, mybb destek sitelerinde düzgün adam gibi sorunsuz çalışan bir sitemap göremedik.ayrıca editörlerin alayı sorunlu.bir tane adam çıkıpta bir editör yapmadı şu mybbye arkadaş.
vbulletin lisansımız olmadığı için mecbur kan kardeşi mybbyi kullanıyoruz yoksa 2 dk durmam vbulletine geçerim.
ama mybbyide seviyoruz alıştık yıllardır kullanıyoruz yapacak birşey yok.elimizden geldiğince forumlarımızı geliştirmeye çalışıyoruz.
bu bahsettiğiniz eklenti hakkında meraklarımı açıklarsan sevinirim dostum.ayrıca makalen için teşekkürler.