Sorun bu konuda geçen sitelerde falan değil, domain alıp site kurmayı bile PROJE olarak adlandıranlarda. Tasarım yönünden siteleri boşuna eleştirip bildiğinizi okumayın burda. Bana kaç tane müşteri geldi böyle yok vidivodo ile aynısı olsun yok şurası şu sitenin aynısı olsun vs. adamlara sana göre daha iyi olan birşey yapıyorsun beğenmiyorlar illa akıllarındakini istiyorlar. Bi tasarım save as yapıldı diye, içerik kendi sitesine çekildi diye gece gündüz uyumadığınız çalıştığınız yaptığınız adına proje dediğiniz bu çalışmadan vaz geçiyorsanız sorun çalanlar da değil sizde. Çalan her zaman olucaktır taşın altına elini değil kafanı koysan bu durum değşmez. Ayrıca birşeyler yapıyorsunuz ve tamamen google a endexleniyorsunuz yani bi proje diye birşey yapıyorsunuz gelip googledan birilerinin bunu görüp bilmesini istiyorsunuz, farklı birşey ürettiyseniz reklam vermeden insanlara yaptığınızı işi anlatmadan bu mümkün olmuyor zaten, ha diyorum ya proje dediğin blog yazmaksa zaten şu söylediklerimi atıyorum çöpe konuyla alakası yok.

//

Proje beyin geliştirme zart zurt bölümüne giriyorum sürekli ve projem var destek arıyorum diyenlere mesaj atıyorum tasarım konusunda destek vermek için ve proje detaylarını istiyorum aha bir tane farklı cevap almadım şimdiye kadar.

Hocam işte wordpress tabanlı olcak, güncel yazılar yazcaz. Hocam wordpress tabanlı olcak ama içinde herşey olcak film oyun müzik vs.. Hocam drupal süper sistem bunu kullanmayı düşünüyorum, her gün bi grup içerik giricek vs.

Daha farklı birşey duymadım.