WebALP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Emin misiniz ? Ben PTC hiti satıyordum hiç böyle birşey olmuyordu 25M alexası olan site 2-3 günde 1M ye iniyor ise öyle devam ediyordu.
Sizin aldığınız hit büyük ihtimal botdur.
Üstte söylemişim zaten hitleri devamlı kılarsanız size yarar sağlar. Aksi takdirde hitsitelerinden aldığınız hitler kesilince alexada tekrar aynı yere gelirsiniz

solistbey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu arkadasin neden acmis oldugunuda asagi yukari tahmin edebiliyorum.
Kesinlikle yanılıyorsun sadece edindiğim tecrübeleri burda paylaşmak istedim. Neden bu. Başkada hiç bir şeye bağlı değildir konuyu açma nedenim. Ben kullandım ve ben ne ölçüde yarar sağladığını bende iyi biliyorum. Merak etmek

Fighter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaçırdığın bir nokta var ama. eğer alexanın iyileşmesini sen iyi değerlendirip hitlerini organik olarak sabitlersen sorun kalmayacak demektir.
Tabikide bende onu diyorum zaten. Hitinizi sizin sabit tutmanız gerekli, yoksa her gün yollanan hitler hem maddi anlamda size bir zaman sonra yük olucaktır. Söylediğim şey hitleri alınca alexa iyileşiyor. Ama hitler kesildiği zaman alexa eski haline geliyor. Bunun altını çiziyorum konu açarken.

PosterMan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki senin önerdiğin, sorunsuz yol nedir?
Hitleri kendiniz sağlamanız ve sabitlemeniz gereklidir. Aldığınız hitler bir süre sizin alexayı iyileştirir daha sonra hitler kesilince tekrar eski haline dönüyor alexa. O yüzden herşey sizde bitiyor uzun zamanlı alexa yükseltme çalışmalarında.

Herkese teşekkürler.