sanıyorum amerikada google'ı "son eklenenler" kısmından takip edenler pek de azımsanacak gibi değil.
Çünkü ben de ilk sayfaya gelemeyeceğim kelimelerde hit aldığım oldu. hatta garip gelecek insurance gibi ciddi bir kelimeden bile hit aldım. ki ilk 20 sayfaya girmek imkansız.

Diğer bir durum da şu :

belki trends'deki aramalara özel bir durumdur. Anlık olarak çok aranan kelimeler 5. sıradaki elemanın sitesinden sonra küçük bir kutu içinde son eklenenler şeklinde gösteriliyor. Hatta bu kutucuğun yanında bir pause butonu da var. Ama bu aramalar neye göre seçiliyor bilemiyorum. Sanırım anlık araması çok olan kelimelerde son güncel verileri google amerikalılara sunuyor. Google.com dışında rastlamadım bu uygulamaya.

örnek vermek gerekirse, şu anda hot trends'te listelenen andre dirrell aramasını google amerikada yaptığınızda bu durum karşınıza çıkıyor. http://www.google.com/search?hl=en&q...=&oq=&gs_rfai=

siz orada dururken o kelimeyi arayanlar güncel bir başlık olduğu için sizi tıklyabiliyor.
bir iki tüyo vermem gerekirse, yazı eklediğiniz zaman yazınız orada çıksın, bir 5-6 dk geçsin ve aynı yazıya twitter'dan link verin, twitter verilerini ayrı değerlendirerek aynı yerde sunuyor google.

Bir kelimeden sürekli hit almak istiyorsanız da 10dk. da bir farklı başlıklarla aynı konu hakkında yeni bir yazı yazın..

Yalnız trends'den gelen hitlerden nedense adsense tıklaması alamamıştım ben.