videolar.org , daha kaliteli değilmi ya , alexa pagerank falan..
Belkide iyi niyetle yazdığınız ( fakat haset duygularını kabartabilecek) bu cümleden dolayı konuya tekrar yazma gereği hissettim.
Bahsettiğiniz durumun sebebi şudur. videolar.org çok eski bir domaindir ve uzun zamandırda basit bir link sistemi ilede olsa içerikli olarak faaliyette kalmıştır. Bundan dolayı bahsettiğiniz değerler yüksek çıkmaktadır.
Arkadaşların sitesi videolar.net ise daha yenidir. Bundan dolayıda bahsettiğiniz değerlerinin düşük olması gayet doğaldır.
Fakat doğruyu söylemek gerekirse proje olarak ciddi planları var öğrendiğim kadarıyla ve videolarıda kendi serverlarından oynatacak kadar güçlü bir projenin içerisindedirler. Bu kadar güçlü girilmiş bir projeyle rekabet etmek için ne vaktim var nede böyle bir hevesim açıkçası.
Zaten benim baştan beri bahsettiğim şeyde budur, ben sadece haksız bir eleştiri karşısında gayet haklı olduğum bir konuyu aydınlatmaya çalıştım. Yoksa kesinlikle arkadaşların sitesine karşı bir çekememezliğimiz yoktur. Ve karalamak gibi bir niyetimde yoktu. Bunu konun başından beri yazdığım mesajları okuyanlar görebilir. Bir maddi çıkar uğruna İftira ve hasetlik gibi duygulara yenilmekten Allah bizi korusun inşallah.
Hatta tam tersine samimiyetle söylüyorum; inşallah seviyeli hizmet verecek bir video çeşitliliği ile başarılı olmalarını da çok isterim.
Zaten kulvarlarımızda farklı. Bizim site profesyonellik iddaasında kesinlikle bulunamayacak şekilde videoları dahi embed kodları ile çekmektedir. Video çeşitliliği olarakta hizmet alanı olarak sadece faydalı olabilecek videoları içereceği için video sayısı ve çeşitliliği açısındanda fakir kalmak zorundadır.
Yani boşyere kısır bir çekişme içerisine girdik zaten. Konu "tencere dibin kara seninki benden kara" tartışmasına döndü.
Taraflı ve maksatlı ısmarlama mesajlar ile birlikte açıkçası durum iyice kırıcı bir hale gelmişti. Konuyu inceleyerek mesaj yazma zahmetine giren bikaç tarafsız arkadaşın yazılarıyla mesele terazisini buldu. İyi niyetle konu üzerine kafa yorup, adil davranan tüm arkadaşlara tekrar teşekkür ederim.