O Mantığı Bende Düşündüm.. Ki Bir Çok Arkadaşımız ( Meslektaşımız ) da Düşünmüştür Ama Hadi Biz Firmalar olarak Bunu Uyguladık dürüst olmayana Hizmet Vermedik..
O Zaman Ne olur biliyormusun ?
Kısaca Bi Açıklayayım. adam bana geldi. diyelim x firmasından ( Senin Verdiğin fikire Göre ) Ben x Firmasına Dedim Bu Adam Sendeymiş durumu Nedir. Ödeme Yapmadı Kaçtı Cevabını Aldım. Bende Müşteriye x firmasına borcunu ödemeden sana hizmet vermem.. dersem olur. ama bi fark var. tr de derneklere esnaflar kayıt olmak zorundalar. il yada ilçelerinde aksi halde hizmet veremezler. ama biz tr de müşteriye host vermezsek goodady gibi birçokdan firmadan yani yurt dışından alıp diledikleri gibi kullanabilirler.. hosting piyasasında yurt dışından hizmet alabilirsin.. ama fırıncılarda yada derneklerde genelinde ( hepsinde kesin ve net ) yurt dışından x derneğine kaydolup tr de hizmet veremezsin mecburen tr de derneğe kayıt olursun. e hilen hurdan varsada kaçamazsın ya işi bırakırsın yada yaparsın.. ama hostingde böyle değil bütün dünya potansiyel müşterisini birbirine kaptırmamak için uğraş veriyor..
Özetle: dernekçiler yada benzeri kurum ve kuruluşlara kayıt olup atılmakla... bunun bir benzerliği yok .ben kovsam x firması kovmaz hadi tr de herkes bu kurala uysa..
yurt dışı bizi tınlamaz adam sitesini açar ve çalıştırır öyle yada böyle

o yüzden diyorum tr de çözüm bulunması çok zor die..
Öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Evet yurt dışını hiç düşünmedim
Şuan sengülbilişim sayesinde batmış durumdayım.çok ucuza ordan reseller aldım.Ve birçok domain almıştım.Amacım hepsine site kurup siteleri satmaktı.Gece gündüz çalıştım sitelerin hepsini hazırladım.Hepsine müşteride buldum.Müşterilere tam siteleri inceletirken bi baktım siteler uçmuş.Neymiş efendim makina yanmış.Yedek medek hiçbirşey alınmamış.Ve malesef sayesinde müşterilerde gitti.Yine başa döndüm ama batmış ,bıkmış,yorgun bir durumda başa döndüm.Aslında başın sonunamı geldim yada sonun başınamı bilmiyorum.Herşeyimi mahvetti oysa bana o reseller sadece site deneme amaçlı lazımdı.