SkyLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bir zamanlar hacking olayı meşhurdu. Herkes hack peşinde koşuyordu, hergün kendine hacker diyen yeni insanlar türüyordu, her yer hack siteleri ile doluydu. Yıllar sonra ne oldu ? Bu millet eline birşey geçmediğini, bu işten birşey elde edemediğini anladı ve bu işten uzaklaştı. Hosting olayının da yakında böyle olacağına kanaat getiriyorum. Yeni çıkan sağlayıcıların paraları gide gide bir yerde yorulacaklar ve sonunda başka ilgi alanlarına yönelecekler. Şuanda internette son moda bu olduğu için insanlar bu işe dalış yapıyor. Dalış yapanların %60'ı da çakılıp dibi boyluyor.
Bu Konuda Aynen Sana Katılıyorum Kardeşim.. Son 2,5 Yıldır hizmet Veriyorum Ve Benim Bayim VPS Yada Dedicated müşterim olan Bildiğim 50 Den Fazla..

Bunun Yanı sıra Başka Yerlerden Bi Şekilde Reseller VPS Ne almış Yada kiralamışlarsa En Az 100 Hosting Fıirması Yani minimum 150 Firma ( Firmacık ) Kayboldu. Ve Eminim Bu Yeni Çıkanların Çoğuda Kaybolcak Ve Bu Meslek İnşallah populerliğini Kaybedecektir. O Zaman İşte Bu İşlere Yıllarını Vermiş. Ekmek ermiş Emek Harcamış sen Ben gibi Bir Çok Kişide Rahata Erecektir.. Ha ama Ne Kadar sürer Bu. günümüzde Bilişim Teknolojileri İlerliyor Durmadan Bu Bağlamda Herkesin Hemen hemen Bir Sitesi olacak potansiyelinin Bitmesi Zor Görünsede Yaklaşık 5 Yıl Civarında Tahmin Ediyorum Herşey Normale dönecek.. İNŞALLAH