Arkadaşlar hergün yenibir hosting firması açılıyor.Ve hergün yeni bir firmanın şikayeti geliyor.Bu soruna bir çare bulamazmıyız.?
Ucuz etin yahnisi yenmez diyorlar.Ama ne yapalım bazılarımız öğrenci,bazıları işsiz güçsüz,yada bazıları ekonomik olduğu için ucuz hostingleri tercih ediyor(uz).
Bazen bu firmalar yüzünden birçok insanın hayali yıkılıyor,emekleri yanıyor ,maddiyat çok olmasada sonuçta maddi yöndende zarara uğruyor.(en önemlisi tabiki emek)
Bazende bu firmalar yüzünden yeni açılan ,gerçekten işini adam gibi yapmak isteyen yada yapan ,bu işten ekmek kazanmak isten birçok hosting firması daha başlamadan iflas ediyor,ön yargılara yeniliyor.
Kısaca burda hem firma hemde müşteriler zarar ediyor.
Ben düşündüm taşındım ,şöyle bir çare buldum,yeni açılan firmalar enaz 3 ay ücretsiz hizmet verse,tabi bu hizmet belli bir sözleşme dahilinde olsa.Örnek: A firmasını seçen müşteri ,firmayla sözleşme imzalasa.Bu sözleşme gereği eğer 3 ay boyunca sorun yaşamazsa aldığı hizmetin ücretini öder.Sorun yaşarsa çekip başka bir firmaya gider.Ama ikinci firmada peşin para öder.Ya herneyse biraz karışık ama fırıncılar derneği gibi bir hosting derneğide olmalı artık.Ys falan boş.
Sizlerde fikrinizi yazarsanız sevinirim.Teşekkürler.
Not: Konu hostingle ilgili olduğu için bu bölüme açtım.Yanlışsa kusura bakmayın.
Bu Düşüncenizde Haklısınız 2,5 Yıldır Bu İşle Meşkulüm.. Allaha Şükür Burdayız ama Batak yani firma olmak Niyetiyle Başlayıp ortadan Kaybolanlar yüzünden Yeniler Değil Eskilerde Zarar Çekiyor Buna Bi Çözm Bulunmalı Fakat Arkadaşında Dediği gibi Sizin O 3 ay bedava hizmet dediğiniz olay olmaz neden olmaz. bir çark dönmeye bilir ( Yeni Firmalar İçin ).. iki Suistimal Edilir. 3 ay bedava hizmet almaya başlamış bir reseller bayini düşün en basit. piyasayı batırır gider. alır alır. parayı müşterilerede sahip çıkmaz doğal olarak ortadan kaybolup gider.. Sonra O Bayiliği veren Bizler uğraşır Dururuz.. İyiniyet Suistimal Edilmese Zaten Bu Bahsettiğin Problem Hiç olmaz. Gerek Kalmaz Birşeye Ama İyi Niyet Suistimal Ediliyor Ve Bu İşlerin Özelliklede TR De Düzene girmesi çok zor...