arkadaşlar bilmiyorum bu konuyu niye açıyorum ama biraz içimi dökmek istedim galiba yada bilmiyorum kafam çok karışık offf Allah'ım sen benim içimi ferahlat.Bütün R10 ailesini dost bildim bundan sonrada bilmeye devam edeceğim hayattaki en iyi dostlarımdasınız hepinize güvenim sonsuz.Bu sene üniversite sınavına gireceğim ama çalışamadığım halde kendim sanki çalışıyormuşum gibi geldi hep kendimi strese soktum ne yapacağımı bilemedim babam işsiz kalmak üzere en çokda canım buna sıkılıyor galiba sıkıntım öyle böyle değil iyice psikolim bozuldu ölüm korkusu başladı ileride sanki sokakta aç kalacakmışım gibi geliyor sevdiğim kız çok başarılı derslerinde kesin doktor mühendis felan olacak ben ise ser sefil bir halde sokakta yaşayan birisi olacağım galiba

.Belki bilmiyourm ama bence beni en çok korkutan konu bu ya bana ileride bir selam bile vermezse ya hayal kurduklarım gerçekleşmezse ya bir dilim ekmeğe bile muhtaç kalırsam elimde hiçbir mesleğim yok sadece bilgisayardan biraz iyi anlarım bilmiyorum kafayı yiyorum galiba bazen kalbim sıkışıyor ölecek gibi hissediyorum kendimi ama psikolojiktir diyorum ve geçiştiriyorum kokusuna bile dayanamadığım sigaraya bile başlayasım geliyor birşeyler yapmalıyım ama belkide en büyük sıkıntım babamın işsiz kalması yada başka birşey canınızı sıktım kusura bakamyın
Rıskı veren Allah Kardeşim Bu şekilde düşünerek sadece kendini üzersin..
Elbet önüne bir fırsat çıkar yeterki şükretmesini bil..
Hayata İnat İyimser Ol.