Selamlar

Çok yeri aradım elimden geldiği kadarıyla dendim nasıl bir mantık oturtacağımı bilemedim.

Bir site var ki ziyaretci geliyo mp3 uzantılı amator mix, remix, kendi ses kaydı vb sisteme yukluyor ve site ona domain.com/klasor/xxx.mp3 yoluyla beraber bir flash player da çalan popup playeri ve yanındada paylaşabilmesi için (forum , blog vb) embedded code veriyor.

buraya kadar hersey guzel ancak site hit yapıyor ve host yetkililerinden bir mail geliyor. bant ile ilgili bir sıkıntı yok ancak bir dosyanın birden fazla erişimi normalin cok üstüne çıkıyor örnek abcd.mp3 (4.38 MB) aynı anda 130 request. bu durum sistemimizide hem işlemci çalışmasını hem sessionlardan dolayı güvenliğimizi etkileliyor buna bir çözüm üretin.

bende bunun üzerine dogruda erişimi kesmeyi sadece kendi playerimdan çalmayı müsade etmeyi uygun buluyorum ama bir türlü yapamıyorum.

(not: istatistikleri inceledigimde site amacı dışına kaydığı gözlemleniyor örneğin yonja da profilindeki müziklere benim sitemden mp3 kayngı gösteriyor.) bu işime yaramıyor site günde 4000 tekil istek alırken index.php göstermi bu rakamın sadece %10-15 i ancak buluyor.

önerileriniz ?