Merhaba arkadaşlar..

Yaşadığım aile sorunlarından sonra web sitemle ilgilenemiyorum, Belirli bir seviyeye kadar kendim kastım fakat bu kadar verdiğim emeğinde boşa gitmesini istemiyorum, SEO bilgisi olan ve link değişimi yaparak hedef kelimelerimizi yükseltecek Joomla bilgisi olan arkadaş arıyorum. Yanlız ben bunun için bir ödeme gerçekleştirmiyeceğim sitemi kesinlikle satmayacağım. IRC ortamını seven biri olur ise, Sunucunun tek yöneticisi olarak ortamını kurabilecek, Kendini taşıyan, Kendi yeri gibi görüp emege saygı veren..

Google Adwords reklamları mevcut, Hiçbir Reklam sitesine kayıtlı değildir dilerse reklam boyutlarını veyahut reklamlarıda değiştirerek daha fazla gelir elde etmeye calisabilir. "GELİRDEN HİÇBİR ŞEKİLDE BİRŞEY İSTEMİYORUM."

İstediklerim ise Siteyi güncel tutacak içerik girdirebilecek çevresi veyahut vakti olacak. jenerik sohbet, chat, sohbet odaları vs. gibi siteye özgün içerik girdilerinde liderlik sağlıyabilecek ortak arıyorum.

Web sitem 2003 Kayıtlı PR3 değerinde 8-9bin arası backlink'i mevcut. Sohbet kelimesinde 4. sayfada diğerlerinin yerlerini bilmiyorum. 400-500 tekili mevcut 6k indexi mevcut.

Web sitesinin ismini vermek istemiyorum. Ciddi düşünenler fatihdgks[?]gmail[?]com adresine mail atabilir. Kendisinden bahsedebilir

ilgi ve alakanız için şimdiden teşekkürler. Umarım aradığım kişiyi bulabilirim..