DarksPrince adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bende arkadaşın tavsiyesiyle interneti ilk açtırdığımda sınırlı paketi tercih etmiştim.8 mbps internet ile tüm işlerini internetten halleden birine kadar yetecekse artık

Normalde 19,99 paketim sınırı geçmezsem bu ücreti ödüyorum.

Tabi geçen ay 55 gb kota yaptım 59 tl fatura geldi. ( kota aşım ücreti + bağlantı ücreti + kablosuz modem ücreti)

Eğer bütçeniz varsa takmayın sınırı bi yerden sonra belirli bi ücret geliyor. Tabi onun yerinede sınırsız pakete geçmeniz en mantıklısı. Onun haricinde isede başka yapacak birşey malesef bulunmuyor.

Ttnetin bi hilesi var hiç bi şekilde kota geçmiyorsun o zaman ama ne kadar işe yarıyor bilmediğim için hiçde denemedim İstenilirse birkaç arkadaş tarafından açarım konusunuda buraya.

TTNET Müşteri temsilcisiyim ve açık konuşayım şu son sözünüz çok komik geldi Emin olun TTNET sizin bilmediğiniz bir çok şeyi biliyor
Ayrıca onun haricinde yapacak birşey daha var. 2 Yıllık kullanım sözleşmesi imzalarsınız ilk 6 ay sınırsız paketi 27 TL den kullanırsınız. Sonrasında ise eski tarife 49 TL den. Tabi TTNET yaz ayında bir kampanya daha yapacak o zaman 49 değilde 20 öderseniz de şaşırmayın