ReaL204 nickli arkadaşı tanımam ama burda güvenilmeyecek biri varsa o da sizsiniz daha r10 da alışveriş yapmadan 190 küsür alışveriş yapmış kişiyi zan altında bırakıyosunuz.Sizden önce ödeme almadan kimsenin iş yapacağını sanmıyorum.
bu hafta 2 postçu 3 backlinkçiye peşin ödeme yaptım toplam zararım 190 TL ben bir firma sahibiyim vergi levham var vergi ödüyorum personel çalıştırıyorum ofisimin adresini ofisimin numarasını veriyorum cep numaramı veriyorum gerekirse vergi kimlik numaramı tc kimlik numaramı çekinmeden veririm bence bu kriterler burada eşten dosttan alınmış 190 290 itrader diye adlandırdığınız sistemden çok daha güvenilirdir bunlar benden istense tereddüt etmeden veririm çekinmem.
şu an bana verilen 5 adet cep telefonu numarası var bu benim numaram diye verilmiş olan ve şu an hiç biri açık değil..
Bana TC numarasını adresini telefonlarını veren herkese peşin ödeme yapıyorum varsa çalışacak gelsin...
Benim güven kavramımı anlamanız için 190 TL lik kazık yemelisiniz syn: sananeyli