RrRras adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
volkan seyirciye yaptı hareketi sonrada özür diledi hatta ama siz hala bu hareketle o bir diye ciddi ciddi şeyler yazabiliyorsunuz maça başlarken futbolcuların çogu tişörtünü şortuna sokarken 1-2 sn elini şortuna sokabiliyor oldu olacak bunlarada ceza versinler emre güngör yapmıştı gördüm ben..

inan volkanın açıklamalarını arıyordum ama o maçta o kadar olay olduki onu bulamıyorum şuanda uğraşamıcamda neyse iyi geceler sizlere uyucam artık ama ne olur bir şu resimlerede tarafsız bakın biraz yada bakmayın keita ceza alsın
ben sana bulcam demedimki git kendin bul. yalan borcummu var sanada adam hakkında görmediğim duymadıgım haberi yüksek hayal gücü kullanıp buraya yazayım
Adama bak iddiayı kendisi atıyor ortaya sonra git kendin bul Yüksek hayal gücünden bahsediyor birde

Moutinho adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öyle bir açıklaması yokki. Nerden bulsun.
Bilmem dostum ben var dedi varsa çıkarsın ortaya yalan konuşmaya gerek yok çıkarsın Volkan desin ki ben o hareketi taraftara yaptıydım özür diliyorum diye açıklamasını özür diliyeceğim bu arkadaştan. Gs maçından sonra ki veya önceki maçta kasığından sakatlandığı için oyundan çıktı Volkan daha neyin tantanasını yapıyorsun anlamıyorum sakatlanmamış adamı niye oyundan alacaklarda tecrübesiz Babacan'ı kaleye geçirecekler akıl var mantık var bu kadarda olmaz ki.

Görende bu adamı sütten çıkmış akkaşık sanacak derbide ona değmemiş kutuyu havada gördü yere attı kendini yine derbide 3m yanına düşen suyu havada gördü yere attı kendisini daha neyin savunması bu.