Apartmanda tüm dairelerden değil yarısından fazlasından onay alman gerekiyor.

Ayrıca Okul etrafında belli bir metreye kadar İnternet Kafe ve PS3 salonlarının açılmasına izin vermiyorlar. En azından bizim şehrimizde öyle...

Ivırı zıvırı çok fazla çıkıyor ilk başta hiç hesapta olmayan şeylere para ödemek zorunda oluyorsun. Ben İnternet Cafe işletiyorum. 30 PC'li...

Ayrıca okul saatlerinden öğrenci olayında polis ciddi ve kesin davranıyor. O yüzden şayet PS3 Kafe düşünüyorsanız hitap edeceğini yaş ortalamasının 18'in üzerinde olacağı yerlere açın mekanınızı... 18+ lar öğrencileri sevmezler gürültü yaparlar vs gelmezler mekanınıza sonradan o yüzden çoluktan çocuktan arındırıp nezih ve lüks bir yer açın...

Ayrıca bir arkadaş 10 PS3 e 4000TL demiş ama tanesini 400 TL den zannetmiyorum bulabileceğinizi. Bu arada her ay Joystick parası ödeyeceğinizide unutmayın zira Joystickler çok çabucak bozuluyor...

Zaten tek masrafınız Joystick olur. Bazı bölgelerde İnternet Cafe ve PS3 ruhsatları ayrı olduğu için ikisini aynı anda koyamıyorsunuz. O yüzden size tavsiyemde zaten dallanıp budaklanmak yerine 1 şeyde yoğunlşaın ya PS3 ya PC cafe yapın mekanı..

Yok XBox koyayım yok Wii koyayım yok 3 tanede Pc koyaım 5 taneden PS2 koyayım falan size kazandırmaz aksine kaybettirir...

Bu şekilde yapmak için 3 katlı bir yer kiralayıp her katına ayrı cafe açmalısınız.