Öncelikle hayırlı olsun ama planını iyi yap.
10 makine ve 10 LCD TV ayrıca tabela + dekor + elektrik + kira + stopaj + vergi dairesi kayıdında kefil beyannamesi (kira kontratında her bir kefil
ortalama 150 TL) + ruhsat harçları vs. bunların hepsini iyi araştır ve üst üste koy. Süprüz ödemelerle karşılaşacaksın.
Örneğin izmirde bir işyeri açarken izsudan suyu üzerine aldığımda 257 TL teminat ödüyosun.Elektrik için 120 TL , ruhsat için 213 TL + her m2 başına 1 TL
tüm belirttiğim rakamlar izmir için...
hevesini kırmasın bunlar karşına çıkacağı için yazdım. Bu arada çok hızlı yazdım aradan kaçanlar olmuş olabilir
Ben 1 tane +18 shop mağazam için sadece bunlara dünyanın parasını ödedim , kimsede bunlar karşına çıkacak dememişti
Bilgiler için teşekkürler hocam fakat içim harbiden karardı.

İyi plan yapmam lazım anlaşılan. Ama bu 18 yaş sınırı uygulaması canımı daha çok sıktı.. Yani lise yakınlarına açarsam başım beladan kurtulmaz..
Birde isim olarak PS3 Cafe yerine Ps3 oyun evi gibi bir şey kullansam yaş sınırı değişirmi acaba ? İnternet cafelerde böyle bir uygulama vardı sanki. Mesela internet evi diye açan çok kişi var..
istanbulda ps3 hafta içi saati 1.5 lira hafta sonu 3 lira. ilk bir kaç ay sıkıntı çekebilirsin.
Bu fiyatlar baya düşük geldi bana. Gebze'de 2,5 veya 3 tl arasıydı sanırım. Cafeleri dolaşıp sormak daha mantıklı olacak..