goole.com danda baksam google.com.tr dende baksam 32k ındexım 8k ya düşmüş bugüne kadar kimse demiyordu indexim siliniyo diye herkez aynı andamı başka sunucudan kontorl ediyor bukadar insan salakmıda anlamıyor indexin silindigini?
ben silinmedi demiyorum, yanlis anlamalar olabilir diyorum ve ekliyorum farkli sunuculardan sonuc farkli donuyor diye.. google sitene bot gonderir, sorun varsa sitende islem yapamaz, bunu hata olarak listeler, sonrasinda tekrar geldiginde bulunamaz, yada v.s gibi durumlarda farkli sunucular da bulunan index botlari gelir, turkiye aramalarinin cikartildigi sunucu botlari senin siteni indexleyemediginde baska sunuculara ulasabiliyorsa onlar indexler..
SON ZAMANLARDA TTNET sorunlarininda oldugunu varsayarsaniz, sitelerinizin cogu sunucudan ulasilamadigini cok kolayca anlarsiniz. Malup ulasilamayan sitenin indexi bulundugu alan icin indexlenen bolume ulastirilamaz. Sonuc farkli sunucularda indexleriniz tutulur...
bu soylede olabilir. Google bot sitelerinizi gordugu sekilde otomatik sunuculara indexler, eger ingilizce konulu bir yazi varsa bunu farkli boygelerden arama yaptirabilmek icin farkli sunuculara indexleyebilir..
Yukarida en basitinden ressim.net indx sayisini verdim (kesinlikle index kaygim yok). heralde resime bakim yorum yapmadan once biraz anlam verebilirsiniz