Lütfen tüm yazıyı dikkatli bir şekilde okuduktan sonra teklif veriniz.

Merhaba,

Facebook taki galatasaray fan sayfası için wordpress altyapılı bir site hazırladık. Hostinginizde bu siteyi barındıracağım. Galatasaray sitesi olduğu için arada saldırı gelme ihtimali vardır. Gelecek demiyorum, gelme ihtimali vardır. Hosting sağlayacak firmalar bunu göz önünde bulundursun. Botnet engelleyemezsiniz biliyorum ama ufak ddoslarda falan çökecek tarzda olmasın yani... Türkiye lokasyon veya yurtdışı fark etmez bağlantısı yeterki güçlü olsun. Ancak çok fazla ms/ping veren datacenterlardan istemiyorum. Yani gidipte ABD üzerinden 200 ms veren host olmasın.

- Linux sunucu üzerinde kurulu,
- PHP5 ve MYSQL5 güncel sürümlerini kullanan,
- Güncel Cpanel kontrol paneli olan,
- Litespeed, suphp veya suexec tarzı chmod gereksinimini kaldıran yazılımları olan, (Litespeed li bir host olursa performans ve saldırı gelirse diye çok daha iyi olur...)
- Zend framework, ioncube, gd2, mbstring vb. gerekli eklentiler kurulu,
- Wordpress, smf, vbulletin gibi sistemlerde %100 uyumlu,
- Gerektiği zaman 7X24 destek alabileceğim,
- Belirli kısa aralıklarla yedekleme yapan,

tek hesaplık hosting aramaktayım.

5gb veya 10gb
50gb - 100gb arası trafik
Cpu Kullanımı %12-13 üzerinde

olan bir hosting aramaktayım.

Lütfen tekliflerinizi belirtirken birden fazla paket sunun, paketin detaylı bilgileri, php,mysql sürümleri (php5 deyip geçmeyin direk uzantısınıda yazın) lokasyonunuz, cpu kullanımı gibi bilgiler yer alsın.

Deneme hesabı veremeyen (1 gün yeterli) ve en az ilk 1 hafta içerisinde geri iade kabul etmeyen firmalar lütfen teklif vermesin.

Hosting acil lazımdır, sistemi hazırladık direk kurulum yapacağım.

Ödeme konusunda hiç bir sıkıntı yaratmam, fiyata göre aylık veya yıllık ödeme yapabilirim.

Konunun güncel kalması açısından tekliflerinizi başlık altından yazarsanız sevinirim, dilerseniz fiyatları pm ile atabilirsiniz.