2008 yılında bir yıllık bi hesap almıştım öylesine duruyordu hiç kullanmadım bittiğinde suspend edilmişti direk kapanmadı yane aynı hesap üzerinden tekrar 1 aylık bi hesap almak istediğimde bu önceki hesabı
http://www.hostgator.com/cancel.php sayfasına girerek kapatma isteğinde bulunmamı istemişlerdi formu doldurup hesabım aktif edilmişti . Bu hesabın yine 1 ayı dolunca tekrar yenilemedim bir süre tekrar bi hesap aldım ve 1 ay daha geçti yine suspendli şuan aşağıdaki tablodaki gibi
Asıl soruma geleyim şimdi ben bir süre sonra 6 aylık bir hesap almayı düşünüyorum burada ben indirim kuponu kullanabilirmiyim herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım ? $-9.95 bakiye gözüküyor oysaki ben bütün ödemelerimi sorunsuz yapmıştım yenilemem gereken ayın ücreti bu ben o ayı hiç kullanmadım bu ücreti benden isterlermi ?
İkinci sorum ise ***** ta herhangi bir sorun olmadığını söylemişsiniz mp3 indirme ,marez program,flm indirme gibi sitelerde ne tip bir uygulama söz konusumu ?
Kullansanda kullanmasanda senin siten sunucuda yer kapladigi icin suspendde olmus olsa odenmeyen aylar odenmez zorunda siteni geri istiyorsan. Eger isiniz bittiyse hesapla o zaman hostgator.com/cancel.php den form u doldurun kapansin hesap.
Eger bir hesabi kapatip yeni hesap aciyorsan kupon kullanamazsin. Eger bir hesabin varsa ve 2. bir hesap aliyorsan kullanabilirsin ve sadece Spring kuponunu kullanabilirsin (%20 indirim).
Eger yeni hesap acicaksan ve eski hesaptaki borclar sorun cikariyorsa beni bul ben yeni hesabini acarim.