İlk olarak hiç bir tarih diliminde, hiç bir sunucumuz 6 gün kapalı kalmamıştır, lütfen biraz dengeli sallayalım..
Lütfen karalama yapmak yerine isim soyisim ve alanadınızı belirtiniz. Bizde hesabınızın bulunduğu sunucuların uptime raporlarını ve şayet size geri ödeme yapılmamışsa bunun geçerli sebeplerini buradan açıklayalım.
Kendi web sitemizin bulunduğu sunucunun uptime oranı %99.24, nasıl durmadan kapanıyormuş sitemiz bunu anlayamadım daha fazla açıklarmısınız lütfen.
Ayrıca bulunduğunuz sunucu da apache suphp ile derlenmişse, parse_ini_file konfigurasyonunu kendinize özel php.ini sayesinde değiştirebilmektesiniz. Keşke buradan karalamak yerine teknik ekibimizden detaylı bir bilgi edinseydiniz. 32MB memory limit benim gibi bir yazılımcı için çerez demişsiniz sunucu yönetiminden anladığınızı pek sanmıyorum bu yüzden bu cümleyi görmezden geliyorum.
Bu şekilde yaptığınız kuru iftiradan öteye gitmeyecektir.
Beyfendi sunucu iplerini değiştirende sizsiniz kapalı kalmasından sonra, ben keyfimden değiştirdim reselleri. Buradaki yazıdan sonra 6 aylık alınanreseller hesabını kapatmışsınız bu bir suçtur hatırlatırım yasal yaptırımı vardır kullanılmasa bile alınan hizmet kapatılamaz. (telefon kayıtları,mailler, banka dekontu var). Ayrıca bu işin faturasıda elimize ulaşmadı hatırlatırım.
Bana sizi site yöneticilerine şikayet ettik demedden önce işinizi iyi yapın sonra yaptığınız işin yasal yolunu düşünün birini şikayet etmeden önce. Tüm türkiyede geri poara iadesi 7 gün içinde gerçekleştirilmek durumundadır kanunlara göre ben 4. gün para iadesi istiyorum dediğimde terbiyeszlik yapıyorsunuz olur böyle şeyler dediğiniz telefonda kayıtlıdır. ayrıca 7 gün yasal zorunluluktur hizmet ne olursa olsun hatırlatırım size.
Sizde sallamadan önce iyi düşünün size açtıgınız hesabın tüm bilgileri pm olarak atılmıştır kayıtlarınıza bakında konuşun. Üç kuruşluk şey için yalan söyleyecek değilim başkaları mağdur olmasın. Kapalı kalmadan dolayı kaypedilen işin zararı ne olacak asıl mesele odur!!! Resellerin parasından ne olur yoksa! işi öğrenin önce.
Başka yere geçtiğimde de mağdurluk yaşadık ama sorun çözebildiler en azından para iadesi ile onları neden yazmıyoruz buraya???
Aşağıdaki yorumlardan üslüptan kimin ne olduğu bellidir. R10 a beni şikayet ettiğinizi söylemişsiniz. Merak etmeyin tüm türkiyede drupal kullanıcılarını tanıyorum sizden hesap alınmaması için kendi sitelerimde de yayın yapabilirim google da birinci sırada çıkarsınız ama nasıl bakalım. Tehditlerinizi kendinize saklayın ve terbiyeli olmaya çağırıyorum sizi. Bir daha terbiyesizlikle kimseye hitap etmeyin babamız mısınız kimsinizde insanlara böle hitamlarda bulunuyorsunuz?
Unutmadan satece 2 gün içinde site bıraktıgım bir şeyin geri ödeme yapılmama nedeni nedir bilmiyorum. Sizin belirttiğiniz geri ödememe nedeni :
6 aylık alımlarda geri ödemesi yapmayız bir yıllık ödeseydiniz oldu.