Sores_Alp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
idm tarzı programlar ile indirtmeyi myspace gibi engellersen bence kendi serverını kullan.
Zırt pırt uğraşmassın...Server yüküde sorun değil diyorsan bence sorun olmaz.Sitenin her yerinde de indirmek yasaktır kural bu budur gibi belirtilen yazılar yaz... sorun olmaz.

sonuçta en kral sitelerden bile yasak olmasına rağmen herhangi video ya da medya dosyası bir programla indi diyelim bunda yayıncının suçu yok ki...Sen dağıtmıyorsun adamın biri indirdi suç onun.

Ayrıca sorun olursa da uyarı maili alırsın bence en güzeli kendi makinan.

Kolay gelsin Erol.
evet onu engellicem, konuda açtım zaten..

MeyT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Youtube için çözüm bulunduysa ve Server'dan yayınlamak sana herhangi bi' + (artı) getirisi yoksa Server'ı boşver. Youtube'dan yayınlamaya devam et.
serverdan sunmaya karar verdm. benm bi takntm wardır. son çıkan albmler, ilk bende olmalı.youtubeye düşmesini beklersek çok geç oluo. kendm yklesem çok zor..

SGB adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Oncelikle merhaba,

("Sizce nabayım?", 'ben ters bi cvb vermedm.." "samimiyetimi blr burdaki arkadaslar'',"siz olsanz nabardnız?" ... vb.)

Konuyu acan uye'nin sorusuna cevap vermeden yukarida yazilan kelimelere bakinca inanin kendi kendime gurur duydum, neden diye sorarsaniz 1981 yilindan beri kesintisiz yurtdisinda yasamaktayim ama ne gunluk konusmalarimda ne de yazilarimda boyle bozuk bir uslup kullanmadim.Gramatik kaynakli imla hatalarini herkes yapiyor fakat Turkce' nin bu tarz yazi ve-veya konusma dilinde kullanilmasi beni gercekten uzuyor.Kendi diline sahip olamayan bir ulus yok olmaya mahkumdur.Herseyden once kullandigimiz dile sahip cikalim lafta degil konusma ve yazi dilinde bunu pratik olarak uygulayalim.

Simdi gelelim sorulan soruya cevap vermeye eger server acisindan sorun yoksa muzik dosyalarini kendi serverinden yayinlamanda bir sakinca goremiyorum.

Sevgi ve saygilarla

SGB

benmki sadece alışkanlık. eski mesajlarımda öle şeler yk. hep arkadaslarm yuzundn