success_oath adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ahh Tanrımm.. Nekadar da heyecan vericidir psikolojik savaşlar.. Sıradan zekalar kolaylıkla uyutulur düşünsel stratejilerle.. " axikedi " sevdim seni kardeşim.. Güzeldir, iyidir bu örtülü cümlelerle kamufle edilen darbeler. Severim.. Hele ki bunu bana yapan, uygulamaya çalışan kamuoyu önünde lafı yedirdiğini düşünürse olay bitmiştir. İşte ozaman artık sen sen değilsin. Sen Benimsin ! Artık sen kendini yönetemiyorsun çünkü hakimiyetin benim elimde. Ama bunu sen istedin. Sadece hakettiğini sana veriyorum ve bu da benim dünyevi borcum.

İyi niyetle yapılmış, genellemeler içerisinde asla değerlendirilemeyecek, sıradan zekaların oyuncağı olmayacak, yoğun emek ve heyecan barındıran bir paylaşım sonrasında " rep istemek " söylemi üzerinden seviye bazında beklenen kişiden beklenen davranışın sanal topluluk önünde gerçekleşmesidir durumumuz. Tanrıımm.. Niçin insanoğlunun zihinsel hakimiyetini yer yer sınırlandırdın.. Niçin eksik kaldı bazılarımız..

" Ahlak, kural bekçiliği " : ne de güzel prim yapılır üzerinden. Öyle bir davranış biçimidir ki topluluk önünde bu uyarıyı yapan kişi tamamen mükemmeldir Ama öyle de tatminsizdir ki mükemmeliyetine mükemmellik katan bu oyunun maskarası eder kendini. Evet kısmen başarılıdır donuk beyinlerin idolü haline gelmiştir. Etrafında kuzular toplanmıştır. Ama neyazıkki bu kuzular hormonludur.. E olması gereken, istediğim durumda budur zaten. Sadece biraz akli düzeyin yüksek olduğundan umutlanarak bireyi uyarma amacıyla gösterdiğim tepkinin nekadar da yersiz olduğunu görüyorum şimdileri..

Bireyin kendi yapmış olduklarıyla başkasınınkileri karşılaştırması kaçınılmaz. E olmalıdır da zaten. Ama bununda belli bir adabı ve manası vardır. Amaca yönelik olmalı ve kendisine bişi katmalıdır. Başarılı saldırılar hiç de " bireyin yapmış olduklarıyla " desteklenmeyi haketmiyor

Çıkar gütme döngüsü : İnsanoğlu nekadar çok çekmiştir bu iğrenç söz grubundan. Ama kaçınılmazdır. Yaradılış itibariyle bencillik tavan yapmıştır insanoğlu üzerinde. Olmazsa olmazı haline gelmiştir. Nekadar da acı tüm bunlardan sıyrılamamış olmak ve böyle bir insanın, bencillikten arınmış bir insanın bulunmayacağını düşünmek. Acayip ütopik duruyor dimi Genellemeler genellemeler. İnsanların herkesi kendisi gibi görme, insanların da kendisi gibi eksik olduğunu düşünme davranışı çok vahim.

Sonuç olarak son derece başarılı olan bir saldırı ve topluluk önünde rezil hüsna oluşum. Tanrıım sanırım foruma bi daha uğrayamayacağım Tek dileğim keşke saldırı süreci hakim bir beyin, yoğun tecrübe ve karşıdaki insanı analiz etmeyi gözardı etmeyerek yapılmış olsaydı. Olsun zamanla herşey oturur. Büyük bir tecrübedir bu da.

Sona yaklaşırken en güzeli de bu bölüm. Lafı giydirmenin keyfiyle şimdi tencerinin kapağını kapatalım ki kızgın yağ sıçramasın.

Kişisel herhangi bir problemim yok kardeşim, forum kurallarını hatırlattığın ve nacizane uyarılarda bulunduğun için çok teşekkür ederim. Bir daha forumda rep istemeyeceğim. Cehaletimi bağışlayın. Tecrübelerinden faydalanmak büyük zevkti dostum. Hoşçakal
Bunca yazı yazıp saçmalayacağına konundaki" " + " repi de esirgemezsiniz dimi " yazısını kaldırsaydın bence daha mantıklı olurdu.
Forum kurallarında rep istemek yasak,uyarılmışsın ama halen konuda değişiklik yapmamışsın.(Eğer kuralları hatırlatmak koyuyorsa,açık açık yaz millet ona göre davransın )