Haklızınız ama yine de 2-3 tane baby paket açmak yerine 3 baby paket gücünde 25-30 dolarlık tek bir hesap kullanmayı dercih ederim. Bunu hostgator düşünmeli bence.
Bir de cpanel'deki cpu kulanım göstergesi ne kadar doğru?
O zaman o kadar yanlis dusunuyorsunki..
1- Bir insan neden 5-6 tane baby paket alir? Kafayi kullanip 1-2 gun arayla alirsan %99 farkli C class IP ye dusersin ve bununda guzelligi hicbir yerde yok. (SEO culara sor soylesin)
2- Ya sitenin 1 tanesine Ddos gelirse? Butun siteler gidicek bu sefer, 5 degisik sunucuda olursan diger sitelerin bundan zarar gormez.
3- Ya 5 site yettide 6. site sorun cikartti ve o pakete buyuk geldi, yine gidip $25-$30 lik paket alip tek site icinmi kullanicaksin? Baby paket alsan sadece o site icin zaten yine ayni seye geliyor, 2. 3. site gelince hadi bu sefer onlari baby den yeni paket e tasi ve IP degisikligide SEO ya zarar versin bu sefer.
4- 1 siteni sattinmi? devret baby paketi gitsin, ilerde yenisini alinca yine acarsin.
5- Birisi bir sekilde sitene shell mi atti aciktan yararlanarak, o zaman en iyi sitelerinin hepsi hacklenmez sadece 1 tanesi gider.
Benim kendimin bile 20 ye yakin baby paketi var, ve simdiye kadarda hic keske bunlar tek sunucuda olsada azcik kara gecim demedim (iyide ben zaten para odemiyorum :P). Diyende yanlis hesap yapiyordur zaten.