Banane kardeşim adamlar bedavadan dağıtmış mı dağıtmış Sen Afedersin Salaksan gidip parayla aldıysan bu problem benim değil. Kimden aldığın beni ilgilendirmez. Bilip bilmeden pos kasma gereği yok ben senin gibi pos kasıp rep alıp yok gereksiz yere iTrader kullanıp milletin gözünü boyamam ! Beni tanıyan tanır. Sen yokken ben burdaydım. Pos kasma gereği duysam şuana kadar çok posum olurdu
Senin amacın ne ?
Burada isteyen istediğini satamaz herşeyin bir kuralı düzeni şerefi haysiyeti vardır. Sen bu adama bedavadan dağıtılan bir promosyonu gidip para karşılığı sattıysan bu senin şerefinle alakalıdır benimle alakalı değil.
Gidin atın bakalım adamlara bir mail promosyon kodu satışı yasal mı öğrenin sonra bana çıkıp kelime yapın!
Sen kimsin ki ben seni bulucam ?
Olursa sorunun benimle hiç aramam sen arar bulursun beni bulursun merak etme.
Bide zeytin yağ gibi üste çıkmayın haksız olduğunuzu millet bile görmüş birde bana pm atıp yok senin yüzünden eksi rep vs vs yazıp sinirimi bozuyorsunuz. Banane kardeşim adamlar beni haklı bulmasa çıkıp eksi rep verirlermi adamlar beni haklı bulmuş senin yanlışını görmüş ki eksi rep almışsınız. Birde bana çıkmış ahkam keser gibi mesaj yazıyorsunuz.
Sizin saçma düşünceleriniz saçma ticaretleriniz saçma sapan konuşmalarınız için r10 bu halde. Edebinizi bilin edepsizlik yapmayın, edepsizlik yaptırmayın!
Edebinizle Şerefinizle ticaret yapın.
nokta.